Gabriel Cotabiţă, din nou pe masa de operaţie

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă se ameliorează pe zi ce trece, iar medicii sunt surprinşi de progresele lui


Pe de altă parte, Gabriel Cotabiţă continuă evoluţia pozitivă înregistrată în ultimele săptămâni. El a început să cânte şi să vorbească limbi străine: un prieten l-a provocat să-şi exerseze limba franceză la una dintre vizitele pe care i le-a făcut, iar Cotabiţă a vorbit perfect. Totuşi, susţin apropiaţii, cântăreţul are şi momente în care pare "rupt" de lume, scrie Libertatea.

Artistul este vizitat în permanenţă la spital de cei dragi.

Fericit că-şi recunoaşte prietenii şi familia, Cotabiţă stă de vorbă cu ei, plin de vervă, însă, la un moment dat, oboseşte, scrie Click!. "A făcut ochii mari când m-a văzut… Părea bucuros. Am stat de vorbă mai bine de o oră cu el şi m-am bucurat enorm că s-a ridicat din pat şi că poate merge. Era plin de vervă. A vorbit mai mult el. Îşi amintea foarte multe lucruri despre diferite subiecte, dar în general despre lucrurile care îi plac. După o oră a obosit şi a lăsat-o mai uşor.
La un moment dat, l-am provocat să vorbească în limba franceză. Mi-a vorbit la perfecţie"
, a declarat pentru Click! un prieten al artistului.

"E mare minune cu el. Cântă aşa cum îl ştim”
, a precizat aceeaşi sursă. Cea mai mare dezamăgire pentru cei care îl vizitează este că, deocamdată, memoria încă îi joacă feste", a mai spus sursa citată.

Prietenii lui Cotabiţă nu au certitudinea că el îşi dă seama cine îl vizitează, chiar dacă li se adresează familiar.
"Nu ştiu dacă şi-a dat seama cu cine vorbeşte. Nu cred că-şi dă seama prin ce a trecut. Şi nici nu realizează întotdeauna ce se întâmplă cu el", a povestit pentru Click! o altă persoană din anturajul interpretului.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod