Laura Georgescu Condrea declaratii

Fosta soţie a patronului Hexi Pharma e speriată de moarte şi susţine că Dan Condrea a fost ucis


Automobil Dan Condrea
Resturile maşinii în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, patron Hexi Pharma

Laura Georgescu: Dacă Dan Condrea nu divorţa, azi trăia


Fosta soţie e încă supărată din cauza divorţului. Se pare că despărţirea de Dan Condrea a afectat-o foarte mult: ”Sunt foarte supărată pe Dan Condrea. Dacă nu divorța, trăia. Eu nu îl lăsam singură la volan. Dacă mă asculta, trăia. E iluzia mea de medic că puteam să-l salvez. Condrea plătea TVA pentru mașinile DIPI. Condrea plătea pentru protecția DIPI.
În cazul Hexi Pharma, protecția a venit de la Camera Deputaţilor, din Comisia de Sănătate, de la domul Georgescu. Eu dețin backupuri până în decembrie 2008 din calculatorul lui de acasă. Le pot da la SIE, dar cu rugămintea să mi le dea înapoi. Eu am avut o presimțire de ceva mult mai sumbru... am aflat din calculatorul de acasă. Nu am putut să deschid fișierul pentru că fișierele erau de Linux, iar eu utilizam Windows. L-am întrebat pe Condrea dacă era agent SIE. L-am întrebat și a tăcut.
El întotdeauna îmi răspundea ferm cu da sau nu. De data asta a tăcut. Tăcea numai dacă era aşa pentru că atunci nu putea răspunde. Ofițerul SIE nu se expune, e ofițer acoperit. Știu sigur că mai există alte conturi în Elveţia. El mi-a mai spus că a trimis bani într-un off-shore din SUA”, a mărturisit Laura Georgescu.
După parcurgerea acestei confesiuni, nu ştii dacă femeia are minţile rătăcite, e înspăimântată şi spune tot ce ştie pentru a-şi salva viaţa sau a suferit o depresie după ce a aflat că fostul ei soţ a murit.
Mai multe persoane oficiale care au decis să-şi păstreze anonimatul au susţinut că declaraţiile femeii ”sunt aberaţii”.
Cu toate acestea, avem personajul principal al celei mai şocante afaceri de corupţie, cea a dezinfectanţilor diluaţi din spitale, mort în condiţii misterioase, automobilul în care şi-a pierdut viaţa pare a fi unul fantomă, nefiind înregistrat de camerele de luat vederi montate pe şosea, iar anchetatorii şi reprezentanţii serviciilor de informaţii nu au venit cu declaraţii şi probe convingătoare că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, nu a fost victima unei conspiraţii.
27 Mai 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Yanos pe 28 Mai 2016, 23:51
    Hotia din Romania!

    Stai tu linistit romane, n-ai sa vezi tu dreptate in tara asta de rahat! Suntem o natie de nimic si plina de hoti; nici nu-i intereseaza de cei de langa ei, ci doar de "burta" lor; dar uita ca mai exista si DUMNEZEU ....! MIN!

    2
    1

  • Dragusin pe 28 Mai 2016, 15:40
    Dan Condrea si moartea lui

    Nu stiu si nici nu intereseaza daca a fost ofiter SIE sau nu; cert este ca a fost un bandit care merita sa moara pentru ce a facut. Un om fara scrupule, facand bani multi din inselaciuni cu substante biocide pentru niste nenorociti care zaceau pe paturile spitalelor, fara aparare, in speranta ca se vor vindeca, nu ca vor face vreo infectie nosocomiala. Cred ca l-au omorat acolitii lui din spitale, oamenii care au primit mita de la el, in speranta ca astfel nu se va ajunge si la ei. Singurul regret pe care il am vis-a-vis de moartea acestui criminal milioanr este ca nu a fost si fetita aia a lui in masina cu el, sa se faca si aia zob. Asa e, fetita nu e vinovata; dar nici oamenii care au zacut degeaba pe paturile spitalelor (printre care si tatal meu) si s-au ales doar cu moartea, nici ei nu aveau nici o vina. Cat despre sotia lui, nu valoreaza nici un scuipat, o fosta nomenclaturista care nu a mai invatat nimic in anii astia scursi de la moartea lui Ceasca.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod