Laura Georgescu Condrea declaratii

Fosta soţie a patronului Hexi Pharma e speriată de moarte şi susţine că Dan Condrea a fost ucis

27 Mai 2016

Dan Condrea, patron mort
Fosta soţie a declarat că Dan Condrea era agent secret

Laura Georgescu: Serviciile sunt implicate în afacerea dezinfectanţilor diluaţiFosta soţie a lui Dan Condrea a continuat să povestească despre interacţiunea ei cu ofiţeri SIE, dar şi SRI, dar şi despre legăturile familiei ei cu fostul dictator Nicolae Ceauşescu: ”Am fost sunată de Brânduşa Constantim, cred că e un ofițer SRI, cred că și CIA, că dacă dăm declarații o să avem amândouă de suferit. Brândușa Constantin o cheamă.
La mine a fost o singură solicitare verbală. A fost filat și de SRI.
Toate chiriile pe proprietăți le încasau Dan Condrea și Ileana Ulinciuc. Eu i-am transmis lui Cătălin Tolontan scan-uri cu documentele în care se demonstra că produsele Hexi erau diluate.
Am făcut denunț penal la Judecătoria Sector 1 pe 14 septembrie 2015. Acum am cerut ordonanță de protecție a copilului. Nu puteam să cer reîncredințare. Nu mai exista vreo relație între mine și Dan Condrea. Nu răspundea niciodată la mesaje, mailuri și telefoane. Nu știu dacă aceste apeluri au ajuns la el. Îmi arăta de multe ori telefonul, iar apelurile nu se vedeau. El era activ.
Eu am fost pasivă. Dacă îl speria presiunea nu mai înființa 10 firme. Dacă el era un tip sensibil la stres nu mai făcea 10 firme. Eu am reacționat de fiecare dată când copilul a fost luat la bătaie, am făcut plângeri penale. O băteau, dar nu în fiecare zi. Sunt probe pentru agresiune, tentative de omor. Acum mă simt amorțită, nu mai simt nimic. Am foarte mult de lucru.
Am de făcut acțiuni. Dan Condrea avea în jurul lui oameni din SRI, SPP. Și prietenul meu cel mai bun până la căsătorie era ofițer SRI. Copilul a fost abuzat. Ea nu discuta cu nimeni înafara familiei. E copil mic de 9 ani, nu umblă singură pe stradă. Importante sunt măsurile protective”, a continuat femeia să vorbească despre o halucinantă intrigă de spionaj.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Yanos pe 28 Mai 2016, 23:51
  Hotia din Romania!

  Stai tu linistit romane, n-ai sa vezi tu dreptate in tara asta de rahat! Suntem o natie de nimic si plina de hoti; nici nu-i intereseaza de cei de langa ei, ci doar de "burta" lor; dar uita ca mai exista si DUMNEZEU ....! MIN!

  2
  1

 • Dragusin pe 28 Mai 2016, 15:40
  Dan Condrea si moartea lui

  Nu stiu si nici nu intereseaza daca a fost ofiter SIE sau nu; cert este ca a fost un bandit care merita sa moara pentru ce a facut. Un om fara scrupule, facand bani multi din inselaciuni cu substante biocide pentru niste nenorociti care zaceau pe paturile spitalelor, fara aparare, in speranta ca se vor vindeca, nu ca vor face vreo infectie nosocomiala. Cred ca l-au omorat acolitii lui din spitale, oamenii care au primit mita de la el, in speranta ca astfel nu se va ajunge si la ei. Singurul regret pe care il am vis-a-vis de moartea acestui criminal milioanr este ca nu a fost si fetita aia a lui in masina cu el, sa se faca si aia zob. Asa e, fetita nu e vinovata; dar nici oamenii care au zacut degeaba pe paturile spitalelor (printre care si tatal meu) si s-au ales doar cu moartea, nici ei nu aveau nici o vina. Cat despre sotia lui, nu valoreaza nici un scuipat, o fosta nomenclaturista care nu a mai invatat nimic in anii astia scursi de la moartea lui Ceasca.

  0
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod