Laura Georgescu Condrea declaratii

Fosta soţie a patronului Hexi Pharma e speriată de moarte şi susţine că Dan Condrea a fost ucis

27 Mai 2016
Laura Georgescu a vorbit cu presa, susţinând că fostul soţ era agent SIE (Serviciul de Informaţii Externe) şi că acesta a fost victima unei conspiraţii în care sunt implicaţi agenţi ai serviciilor secrete
Laura Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, s-a prezentat ieri la Tribunalul Bucureşti, fiind parte într-un proces pentru custodia copilului, proces pe care-l avea cu patronul decedat al firmei Hexi Pharma. Femeia a făcut declaraţii şocante pe treptele instituţiei.
A vorbit de o conspiraţie şi de faptul că Dan Condrea a fost ucis.

”Am prezentant în fața instanței de judecată probele de filaj. Eu la nunta mea am avut ofițeri SRI. Irina Buleandră Cristea, Lupu Claudiu, ofițeri SRI...
Acesta era mediul în care mă învârteam. Dan Alexandru Condrea a fost filat, la fel ca și mine. Este doar o probă ca să liniștitm un pic lucrurile. George Maior trebuie să știe cel mai bine. Solicitați un punct de vedere în SUA.
Părinții mei, prin prietenii lor, erau în anturajul Ceaușeștilor. Tatăl meu era ofițer al armatei.
Domnul Condrea a vrut să divorțeze, eu nu am vrut. Nu am avut cum să îl împiedic. Vă dau și numărul dosarului: 17676, depus pe 29.9.08.
Divorțul s-a încheiat. Fetița era la mine în brațe duminică seară în momentul în care s-a întâmplat accidentul. Dan Condrea nu m-a mai sunat de ani de zile”, a declarat Laura Georgescu.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Yanos pe 28 Mai 2016, 23:51
  Hotia din Romania!

  Stai tu linistit romane, n-ai sa vezi tu dreptate in tara asta de rahat! Suntem o natie de nimic si plina de hoti; nici nu-i intereseaza de cei de langa ei, ci doar de "burta" lor; dar uita ca mai exista si DUMNEZEU ....! MIN!

  2
  1

 • Dragusin pe 28 Mai 2016, 15:40
  Dan Condrea si moartea lui

  Nu stiu si nici nu intereseaza daca a fost ofiter SIE sau nu; cert este ca a fost un bandit care merita sa moara pentru ce a facut. Un om fara scrupule, facand bani multi din inselaciuni cu substante biocide pentru niste nenorociti care zaceau pe paturile spitalelor, fara aparare, in speranta ca se vor vindeca, nu ca vor face vreo infectie nosocomiala. Cred ca l-au omorat acolitii lui din spitale, oamenii care au primit mita de la el, in speranta ca astfel nu se va ajunge si la ei. Singurul regret pe care il am vis-a-vis de moartea acestui criminal milioanr este ca nu a fost si fetita aia a lui in masina cu el, sa se faca si aia zob. Asa e, fetita nu e vinovata; dar nici oamenii care au zacut degeaba pe paturile spitalelor (printre care si tatal meu) si s-au ales doar cu moartea, nici ei nu aveau nici o vina. Cat despre sotia lui, nu valoreaza nici un scuipat, o fosta nomenclaturista care nu a mai invatat nimic in anii astia scursi de la moartea lui Ceasca.

  0
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod