Fiica lui Mick Jagger și iubitul ei, arestați, în stare de ebrietate, în Ibiza

Să fii fiica unui star de calibrul lui Sir Mick (Michael Phillip) Jagger (80 de ani), vocalistul trupei The Rolling Stones, cea mai longevivă trupă de top din zona rock-ului, poate fi, uneori, copleșitor. Ei bine, Jade Jagger (51 de ani), fiica celebrului rockstar, a comis-o recent, când ea și iubitul ei au fost arestați, după ce au fost dați afară dintr-un restaurant.
Despre fostul model Jade Jagger, în vârstă de 51 de ani, s-a spus că a „zgâriat o femeie ofițer” – și se afla, miercuri seară, într-o celulă, în arestul poliției. Ea și iubitul ei au fost dați afară dintr-un restaurant, în stare de ebrietate și, ulterior, arestați.

 
Jade și iubitul ei, arestați, în stare de ebrietate

 
 
Jade și Anthony Hinkson, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost scoși din restaurantul La Oliva, din Ibiza, miercuri seară „pentru că au cauzat probleme”, după ce aceasta a insultat personalul pentru că a refuzat să-i servească mai multe băuturi. Ulterior au fost reținuți de polițiști.
 
Mai târziu a apărut pe internet o filmare cu Hinkson, topless, pus la pământ de șapte ofițeri, în centrul vechi al capitalei Ibiza, de pe insula spaniolă spaniolă cu același nume. 


Cum a pornit totul

 

Poliția a fost chemată  în jurul orei 21.00, iar imediat ce au ajuns la restaurant, ofițerii au devenit o țintă pentru Jade și Anthony.
Se presupune că Hinkson a împins  polițiștii, în timp ce Jade ar fi strigat „poliție proastă” și a intrat în local.
Surse prezente la locul incidentului susțin că ea „s-a aruncat asupra unui ofițer de poliție, împingându-l și insultându-l”, înainte de a se confrunta cu alți polițiști și ar fi zgâriat o polițistă.

 
Jade acuză polițiștii de rasism

 

Un alt martor a spus: „Am recunoscut-o pe Jade și părea foarte supărată.
Ea a cerut ofițerilor de poliție să se legitimeze, spunând: Nu vreau să mă încurc cu nimeni. Dă-mi numele tău! Polițiștii i-au tot spus să se liniștească, dar ea a continuat și a spus: Îl arestezi doar pentru că este negru. Poliția îi spunea ei să rămână, dar ea a insistat să vină cu iubitul ei. Un ofițer i-a spus: Dacă continui, te voi aresta. Apoi a fost arestată și ea.” 
 


Iubitul lui Jade a cumpărat o rochie pentru o chelneriță

 

Înainte de arestare, Hinkson a fost văzut acționând „haotic” și reproșând ceva unui trecător, înainte de a intra într-un magazin de unde a cumpărat, se pare, o rochie de designer, pentru suma de 2.100 de euro, care urma să fie, se pare, un cadou pentru o chelneriță.
 

 
Scandal și la magazin

 
 
Un martor a susținut că „se comporta foarte ciudat” atunci când a cumpărat rochia.
Martorii au mai adăugat: „El deranja fetele care erau în magazin și făcea comentarii la adresa unei fete care lucra acolo.
Nu prea avea sens.
Spunea: Dă-mi dracu’ rochia. Era foarte nepoliticos. Apoi s-a dus înapoi la restaurant și a încercat să i-o dea chelneriței. Comportamentul lui a fost atât de nepotrivit încât managerul restaurantului a decis să cheme poliția.”

Jade și Hinkson au fost reținuți și ținuți într-o celulă peste noapte, fiind suspectați că au atacat ofițerii și s-au opus arestării, potrivit rapoartelor.
 


Caz judecat cu ușile închise

 
 
Se așteaptă ca o ședință de judecată să aibă loc azi-mâine, cu ușile închise – așa cum este normal în Spania – cu excepția cazului în care un judecător decide să conducă un proces rapid.

Jade a distribuit săptămâna trecută o postare pe rețelele sociale în care ea poza pe un șezlong la elegantul hotel Nobu, situat tot pe insula Ibiza.
Lângă poza cu pricina ea a scris: „Întoarceți-vă la Ibiza cu puțin farmec”.

Mamă a trei copii, Jade s-a despărțit de soțul ei, DJ Adrian Fillary, în 2021, după nouă ani de mariaj.
 
19 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod