Mick Jagger se logodește la 79 de ani? Tinerica lui iubită se fălește cu un inel cu diamante

Melanie Hamrick (35 ani), iubita lui Mick Jagger, a stârnit zvonuri de logodnă, după ce s-a afișat purtând un inel cu diamante. Ea are o relație veche de opt ani cu faimosul rocker, în vârstă de 79 de ani.
Balerina a creat rumoare după ce, duminică, și-a făcut un selfie în oglindă, și a postat fotografia pe Instagram.
Sub poză, ea a scris: „O coafură de balerină se potrivește cu toate”, însă fanii ei, cu ochi de vultur, au observat  bijuteria ce strălucea orbitor pe degentul ei inelar.
 
  

Cuplul are un fiu de șase ani, cel de-al optulea copil al lui Mick

  
Cuplul Melanie și Mick s-a întâlnit pentru prima dată în 2014, la un concert la Tokyo, iar în prezent cei doi sunt părinții lui Deveroux, fiul lor în vârstă de șase ani.

Mick Jagger este tatăl a opt copii, făcuți cu cinci femei.
Primul său copil, fiica sa, Karis, în vârstă de 52 de ani, a fost rezultatul unei aventuri cu actrița și cântăreața Marsha Hunt.
Apoi a avut o fiică, Jade, acum în vârstă de 51 de ani, împreună cu soția sa de atunci, Bianca.
 
De asemenea, el mai are patru copii cu Jerry Hall: fiicele Elizabeth, 38 de ani, și Georgia, 31 de ani, și fiii James, 37 de ani, și Gabriel, 25 de ani.
Mick și Jerry s-au despărțit după ce s-a descoperit că el a avut o aventură cu modelul brazilian Luciana Gimenez Morad, din care a rezultat al șaptelea copil al său, Lucas.
 

A lăsat baltă petrecerile, de dragul lui Melanie

  
Într-o vreme, Mick era cunoscut pentru modul său de a participa la petreceri-monstru, lucru ce pare să se mai fi  atenuat în ultimii ani, în ciuda faptului că Rolling Stones continuă să facă turnee și se știe că vor lansa un album cu muzică nouă anul viitor.
 
Potrivit unor surse, după turneele sold-out ale Rolling Stones din Los Angeles, Mick a preferat să stea cu familia sa, la un hotel separat.
 
O persoană apropiată a declarat: „Mick s-a schimbat total.
Întotdeauna a avut o relație serioasă, dar când a fost în turnee au existat întotdeauna alte fete, multe... De data asta e diferit. Melanie, Dev și dădaca sunt în turneu cu el, așa că totul este după un program bine stabilit, ce presupune  ca seara să se meragă devreme la culcare, iar petrecerea să aibă loc doar alături de familia lui. Și este mai fericit decât l-am văzut vreodată.”
 
14 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod