Mick Jagger are o nouă iubită?

Solistul trupei The Rolling Stones a fost fotografiat în compania unei brunete misterioase, în Elveţia, alimentând zvonurile potrivit cărora ar avea o nouă iubită, la mai puţin de trei luni de la decesul iubitei sale, creatoarea de modă L'Wren Scott.

Mick Jagger a fost fotografiat în timp ce se relaxa alături de o femeie brunetă în balconul unui hotel de lux din Zurich, după un concert pe care trupa The Rolling Stones l-a susţinut în acest oraş elveţian, pe 1 iunie, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Unii bărbaţi îşi îneacă amărăciunea în alcool. Mick nu bea prea mult alcool, dar îşi îneacă amărăciunea petrecând cu femeiun prieten al lui Mick Jagger
Într-o altă fotografie, rockerul este prezentat în timp ce stă pe un fotoliu în acel balcon, iar femeia, mult mai tânără decât muzicianul şi a cărei identitate nu este cunoscută, se află în spatele acestuia şi pare că îl sărută pe cap.

"Mick a muncit foarte mult pentru ca The Rolling Stones să îşi reia acest turneu.
E un bărbat celibatar, e chiar Mick Jagger, iar acum încearcă să se distreze şi el puţin. Nimeni nu are nicio idee despre cine este acea femeie - nici măcar membrii echipei sale de securitate"
, a declarat o sursă, citată de tabloidul The Sun.

Trupa The Rolling Stones şi-a reluat de curând turneul mondial, după ce a anulase concertele din Australia şi Noua Zeelandă în urma decesului partenerei de viaţă a rockerului Mick Jagger, creatoarea de modă L'Wren Scott, care s-a sinucis pe 17 martie în apartamentul ei din New York, la vârsta de 49 de ani, relatează agenția Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod