Andreea Berecleanu, despre operaţiile estetice: "Secretul stă în gene"

Prezentatoarea TV spune că frumusețea ei este naturală, dar admite că în viitor, dacă va fi necesar, va apela la bisturiu.

Deocamdată, Andreea Berecleanu este mulțumită că machiajul de televiziune nu a lăsat urme pe chipul ei. Ea spune recunoaşte că secretul ei constă în genele bune: părinţii săi au părut întotdeauna mai tineri decât sunt în realitate, iar ea i-a moştenit la acest capitol.

"Secretul stă în gene. Ambii mei părinţii arată cu zece ani mai tineri decât vârsta pe care o au. Bunicii din partea mamei şi a tatălui au arătat la fel. Probabil că acesta este secretul meu. Chiar mă gândeam, în ultimul timp, că mi-a fost frică în toţi anii care au trecut de machiajul din televiziune pe care sunt nevoită să îl aplic zilnic.

De fapt, de tot machiajul pe care îl aplic pe faţă de 20 de ani. Mi-a fost teamă că îmi va afecta tenul într-un fel sau în altul şi că asta se va vedea. Dar uite că nu", a mărturisit, râzând, Andreea, pentru ziarulring.ro.

Vedeta TV a mai spus că, dacă în viitor va fi necesar, va apela la operațiile estetice. Acum, însă, ea este mulţumită de felul în care arată: "Deocamdată spun nu toxinei botulinice. Ştiu că a devenit o modă şi că se practică încă de la 20 şi ceva de ani.
Eu anul viitor fac 40 de ani. Nu spun "nu" definitiv, dar o spun deocamdată. Mi se pare prematur. Şi de altfel se vede cu ochiul liber, şi pentru cunoscători dar şi pentru necunoscători. Îmi plac ridurile de expresie. Nu am nimic împotriva celor care au apelat la aceste metode de înfrumuseţare noninvazive. Eu respect libertatea de alegere a fiecăruia şi cred că asta ţine de civilizaţie"
, a mai explicat ea.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod