Emoţionant. Au făcut nunta din donaţii, după ce mirele a aflat că are cancer

Laura şi Steven Monks (35 de ani) s-au grăbit să se cunune, pentru că boala lui e în fază terminală. Oameni care nu-i cunosc i-au ajutat să-şi împlinească visul.

La început, au avut un plan, un plan minunat. Hotărâseră ei că în trei ani vor strânge bani şi să-şi ia o casă. Dacă totul mergea bine, urma să fie fericiţi până la adânci bătrâneţi. Dar ceva le-a dat toată viaţa peste cap: cancerul.

Nimeni nu este pregătit pentru aşa ceva, dar Laura şi Steve n-au avut de ales. El era bolnav şi, din păcate, a aflat că era în fază terminală. Nu mai aveau timp. Pur şi simplu, dintr-o dată, un plan pe trei ani a devenit nerealist.

La scurt timp după ce el a fost diagnosticat cu cancer, am ştiut amândoi că ne vom căsători orice ar fi. Ne doream să avem acelaşi nume şi să fim o familieLaura Monks
În agonia care i-ar fi putut sufoca, cei doi tineri din localitatea Hyde, de lângă Manchester, au făcut un pact - să nu se lase. Şi, orice ar fi, să-şi împlinească visul. Aşa că au făcut din planul lor de trei ani un plan de trei luni. Şi au reuşit. Povestea lor emoţionantă, tristă şi frumoasă în acelaşi timp, a fost redată de cotidianul britanic Daily Mail.

Laura şi Steven Monks, amândoi în vârstă de 35 de ani, s-au căsătorit sâmbătă, 12 septembrie, iar toată cheltuiala de la cununie a fost suportată de străini, de oameni care nu-i cunosc, dar au dorit să le împlinească visul.

O fundaţie de caritate s-a ocupat de organizarea nunţii şi a strâns bani pentru flori, tort şi rochia de mireasă de la membrii organizaţiei şi de la oameni care au avut bunăvoinţa de a contribui.
De pildă, rochia Laurei a fost donată de un magazin care vinde rochii pentru mirese. Fotograful, un magician, DJ-ul, solistul şi şoferul Rolls Royce-ului închiriat şi-au oferit serviciile gratis, după ce au aflat povestea lor.

Steven şi Laura s-au căsătorit de fapt în 2013, la trei luni după naşterea fiicei lor, Lydia, care împlineşte luna aceasta trei ani. N-au făcut nunta, au zis că e mai bine să aibă întâi casa lor şi pe urmă o vor face şi pe-asta. După o relaţie de zece ani, ei au stabilit că mai au timp să strângă bani pentru a cumpăra o locuinţă şi apoi vor organiza o nuntă ca-n poveşti. Dar în octombrie anul trecut, Steven, de profesie instalator, a fost diagnosticat cu cancer la intestine şi ficat - un şoc strivitor. A fost operat, iar medicii i-au scurtat intestinul, apoi a îceput chimioterapia. În aprilie, au primit lovitura fatală: doctorii i-au anunţat că boala e în fază terminală. Steven va muri, aceasta este adevărul implacabil.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 25 Oct 2015, 11:10
    Eucred casunt niste smecherasi careau facutnunta pe spinarea voastra siacumchefuiesc pe o insula tropicala

    ha aserios? Eu cred casunt niste asmecherasi care v-au pacalit ca sunt atat de multe cazuri in care unii se dau bolnavi de cancer ca sa chefuiasca dn donatii si sa se relaxeze apoi pe insule tropicale in Luna de miere darapoi se stabilesc acolo si rad de prostii care le-au dat bani . Au mai fost cazuri date prin presa.

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod