Produsele profesionale Kardashian Beauty Hair au fost lansate in Romania

Celebrele surori Kim, Chloe si Kourtney Kardashian au lansat in colaborare cu renumitul brand international de produse profesionale Farouk Systems, linia de hairstyling Kardashian Beauty Hair, care cuprinde produse profesionale si accesorii de coafura de inalta calitate, realizate dupa cerintele celebrelor staruri.

Dupa succesul inregistrat in intreaga lume, unde au strans zeci de mii de oameni la evenimentele de lansare, produsele celebrelor surori Kardashian au fost lansate oficial in Romania.

La show-ul de lansare care a avut loc luni, 12 octombrie 2015, la Jubile Ballrooom din Pipera, produsele au fost prezentate chiar de hairstilistii vedetelor, doi Art Directori internationali Farouk Systems, veniti special din America: Patrick Kalle si Rocky Vitelli.

Surorile Kardashian au transmis un mesaj inregistrat publicului din Romania si chiar au propus o serie de coafuri potrivite pentru sezonul rece, coafuri care au fost purtate de cateva bloggerite foarte cunoscute.

Evenimentul a fost un adevarat spectacol care a inclus demonstratii live de coafura, noua colectie Farouk Systems, concerte oferite de Xonia si Mihai Chitu, iar responsabil de buna dispozitie a fost inegalabilul Cove.

Ingredientul principal al gamei Kardashian Beauty Hair este uleiul luxuriant de seminte negre renumit pentru proprietatile sale hidratante, care lasa parul matasos, maleabil si incredibil de stralucitor.

Astfel intreaga gama Kardashian Beauty faciliteaza obtinerea  unui look radiant, perfect finisat, fiind in acelasi timp un tratament complet ce repara in profunzime firul de par si il revitalizeaza, lasandu-l plin de volum si stralucire.

Produsele sunt disponibile pe site-ul www.Kardashian.ro si in centrele de infrumusetare partenere Beauty One, firma care distribuie brandul in Romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod