Drama unei artiste: Angela Ciochină, uitată de toată lumea

Trupul neînsufleţit al cântăreţei care a încetat din viaţă marţi, la doar 60 de ani, a fost depus la capela Cimitrului Bellu. La căpătâiul ei au stat doar câteva persoane.

Ieri, până la orele amiezii, colegii ei de breaslă nu s-au înghesuit să vină să-şi ia adio, iar la priveghi au fost prezenţi doar câţiva veri.

Una dintre cele mai îndrăgite vedete în anii '70, colegă de scenă cu alte artiste celebre, printre care Angela Similea, Stela Enache şi regretata Mihaela Runceanu, Angela Ciochină ajunsese în ultimii ani de viaţă să trăiască doar dintr-o pensie de handicap de 800 de lei. Singura sursă de venituri suplimentare o reprezentau diverse terenuri pe care aceasta le-a vândut în localitatea natală, scrie Click!.

Daniel Ghorghiu, un văr primar al cântăreţei, a povestit că Angela nu a fost vizitată de foşti colegi de scenă.

Trupul acesteia a fost depus de marţi seară la capela cimitirului Bellu. "M-a sunat doamna care făcea curat şi ne-a anunţat că a decedat. Eu sunt văr primar cu ea şi am avut grijă de Angela de când s-a mutat în Bucureşti. Timp de trei ani am stat lângă ea. În acest moment este depusă la cimitirul Bellu. Din păcate, nu a fost foarte multă lume să îi aprindă o lumânare. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Tudor Vladimirescu din Bucureşti, joi, 9 iulie la ora 14.00 ", a povestit bărbatul în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod