Drama unei artiste: Angela Ciochină, uitată de toată lumea

Măcinată de boală, Angela Ciochină a murit singură, în apartamentul ei


Stela Enache, colegă de scenă cu Angela, a vorbit şi ea despre această situaţie. "Am fost şocată când am aflat. Eu păstram legătura cu ea pe Facebook. Nu aş fi crezut că se poate întâmpla aşa ceva cu ea. Angela rămâne pentru mine o luptătoare. Ea ar fi cântat şi din scaunul cu rotile. Era atât de luptătoare încât nu a acceptat ajutor din partea nimănui. Devenise destul de însingurată în ultima perioadă şi nu mai dorea să vadă pe nimeni.

Dar, să nu meargă nimeni să aprindă o lumânare, este inacceptabil", a spus artista.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost solicitat, marţi, în jurul orei 11.40, la locuinţa artistei, medicii constatând decesul acesteia. Potrivit primelor estimări, cântăreaţa ar fi murit în jurul orei 7 dimineaţa. Apelul la 112 a fost făcut de menajera artistei.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că Angela Ciochină avea afecţiuni hepatice şi i se făcuse rău luni seară, dar nu a vrut să solicite atunci ambulanţa.

Potrivit unui văr al artistei, Angela Ciochină renunțase în ultima perioadă să-și mai cumpere medicamentele necesare tratamentului, scrie ziarulring.ro.

Angela Ciochină va fi înmormântată joi, la Cimitirul Tudor Vladimirescu, din Bucureşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod