De ziua lui, Mihai Margineanu lanseaza albumul “’10 (zece)”!

Pe 2 octombrie, la Cinema Patria, chiar de ziua lui, Mihai Margineanu va sarbatori alaturi de iubitorii muzicii sale 10 ani de cand se afla pe scena si le va oferi acestora un nou album – “10 (zece)” - “inregistrat in varianta live, fara nicio taietura si fara niciun adaos de ‘chimicale’ – sunete sau instrumente de pe calculator”, spune artistul.
In urma cu exact 10 ani, Mihai Margineanu lansa primul sau album,“Gore”: “Implineam 36 de ani si mi s-a parut ca soarta a fost darnica cu mine lasandu-ma sa mi se intample asa ceva. N-am avut nici cea mai vaga idee ca momentul ala a fost inceputul unei vieti frumoase, cadorisite din plin cu momente perfecte si public din ce in ce mai numeros si mai frumos. Cred ca a venit timpul sa mai spun ceva”, marturiseste Margineanu. Iar ceea ce “va spune” compozitorul  si cantaretul fanilor sai, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, este o muzica “datatoare de stare buna”, pentru care spera ca “dirigintele” public sa-i acorde nota ‘10 (zece)”!

Mihai Margineanu recunoaste ca nu avea de gand sa scoata un alt album, insa “prea s-au grabit cantecele astea sa fie cantate!” Artistul marturiseste ca, de-a lungul timpului, a strans multe povesti, asa incat, pe 2 octombrie, la concertul de la Cinema Patria va ajunge in fata publicului “cu tolba plina”: “De-a lungul celor zece anisori petrecuti pe diferite scene , am strans multe povesti.
Unele dintre ele le-am pus pe muzici, altele se vor a fi doar povestite. Cu cele puse pe muzici am eu o problema si vreau sa le arat oamenilor. Celelalte vor face subiectul unei carti la vremea senectutii”
, spune Margineanu.

Anul acesta, de ziua lui, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, Mihai Margineanu “face cinste” fanilor cu un show special, iar pe scena se vor regasi si cativa dintre prietenii artistului. Biletele se pot achizitiona de pe www.vreaubilet.ro sau de la casa de bilete de la Cinema Patria. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod