Transformarea lui Carmen Negoita. De nerecunoscut la Alba Iulia!

Carmen Negoita a recurs la o transformare spectaculoasa de look. Fashion bloggerul s-a tuns scurt, si-a schimbat stilul de machiaj si a oferit aparitii vestimentare spectaculoase la Alba Iulia, in timpul unui cunoscut festival de moda.
Carmen a renuntat la parul lung si s-a tuns scurt, adoptând o coafura cu aspect androgin, despre care prietenii si colaboratorii sai sutin ca o intinereste foarte mult, comparând-o cu o adolescenta.

„Majoritatea mi-au spus ca am facut o alegere buna si ca noul look ma intinereste. Eu am vrut de mult timp sa fac aceasta schimbare, insa hairtylistul meu s-a pus tot timpul impotriva. Pâna la urma l-am convins. Contrar parerilor, poti fi foarte feminina si poti purta haine elegante chiar daca esti tunsa scurt.
De multe ori chiar rezultatul este mai spectaculos, mai incitant. La Feeric Fashion Days de la Alba Iulia am pregatit mai multe tinute, de diverse stiluri: una de inspiratie masculina, bazata pe contraste, in combinatie alb-negru, alta compusa din pantaloni inflorati evazati si camasa denim. Si machiajul a fost special. Cristian Buca a stiut sa imi contureze ochii si sa puna in valoare trasaturile prin jocuri de umbre si lumini”, declara Carmen Negoita.

Dupa Alba Iulia, fashion bloggerul participa la cea de-a doua parte a festivalului, ce are loc zilele acestea la Sibiu.
In calitate de blogger oficial al evenimentului, Carmen va realiza sedinte foto, interviuri si se va implica si in prezentari de moda, in premiera, ca si manechin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod