Drama din Colectiv. Strigătul de durere al părinţilor care şi-au pierdut copiii

Cristina Matache, mama tinerei Alexis, a postat pe Facebook un nou mesaj sfâşietor, în care îşi plânge fiica.

Au trecut mai bine de două săptămâni de la dezastrul din clubul Colectiv, iar cei care şi-au pierdut rudele şi prietenii trebuie să lupte în fiecare zi cu durerea chinuitoare.

Părinţii celor care au încetat din viaţă sunt neconsolaţi. Unii suferă în tăcere, ducându-şi durerea zi de zi în sânul familiei, alţii izbucnesc public, căutând sprijinul în vorbele bune ale necunoscuţilor care îi susţin.

Să cânţi din ceruri, rock-ul îngerilor... Noi te vom auzi în vis, iar tu, ştiu că eşti acum într-un Cloud din care îmi poţi citi aceste gânduri...Gabriela Istrate
Cristina Matache, mama Alexandrei (Alexis), tânăra în vârstă de 26 de ani care absolvise Facultatea de Jurnalism şi lucra ca barmaniţă în clubul Colectiv, îşi strigă pe Facebook neputinţa şi dorul. Îmbrăcată în haine de doliu, cu chipul devastat de durere şi plângându-şi fiica, femeia continuă să vorbească despre Alexis. În toate apariţiile sale televizate şi în discuţiile telefonice, Cristina Matache vorbeşte la prezent despre Alexis şi recunoaşte că încă nu poate şi nu vrea să accepte că fata sa a plecat pentru totdeauna din această lume.

Duminică, la împlinirea a două săptămâni de la dispariţia fetei sale, femeia a scris un mesaj emoţionant. "Pe zi ce trece este din ce în ce mai greu. Astăzi sunt două săptămâni de când ai plecat de lângă noi am rămas singuri şi goi. Am avut grijă de ţine 26 de anişori că ochii din cap dar nu am putut să te salvăm din nenorocitul de club. Clubul Morţii ni te-a răpit. De ce Doamne, de ce? Pe cine mai scarpin pe picioruşe şi pe spătuţul tău mic. Cu cine mai vorbesc că fetele că ştiai că nu am nici o prietenă şi că sunt numai eu cu tati. Cu cine mă mai contrazic eu şi cui îi mai fac creveţi cu orez. Nimic nu mai are sens pentru noi doi. Te iubim sufleţelul nostru. Muku, Tati şi Mark care este şi el foarte trist şi bolnăvior", a scris mama lui Alexis pe pagina sa de Facebook.

Postările sale cutremurătoare sunt citite de prietenii şi cunoscuţii lui Alexis. Fără să vorbească unul cu altul, sau să se sfătuiască între ei, în ultimul timp, ei au început să îi trimită mamei fotografii în care apare Alexis, poze realizate pe vremea când acesta era fericită şi se părea că are tot viitorul înainte, scrie wowbiz.ro.

Luni, mama tinerei a postat un mesaj foarte scurt, alături de o fotografie în care Alexis apare lângă căţeluşul familiei. "Îngerasul meu iubit e prima oară când ai plecat fără să îmi spui unde. Te iubim. Eşti peste tot, din păcate nu te mai văd, decât te simt", a scris Cristina Matache.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod