Drama din Colectiv: Ioana Geambaşu avea 18 ani şi era olimpică la matematică

Tânăra a murit luni dimineaţă, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală. Era o elevă strălucită şi visa să devină arhitect.

Tragedia din clubul Colectiv continuă să-şi ia teribilul tribut. Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 56. Ultima victimă care şi-a pierdut viaţa este Ioana Victoria Geambaşu, în vârstă de 18 ani, o elevă merituoasă care ar fi trebuit să se bucure de un viitor strălucit.

Ioana Victoria Geambaşu era din Mizil, judeţul Prahova, şi luase bacalaureatul cu media 9.51.

Era olimpică la matematică, iubea ştiinţele exacte şi dorea să devină arhitect.

Potrivit surselor medicale citate de agenţia Mediafax, Ioana era internată în stare critică la Spitalul "Sfântul Ioan", unde a fost adusă în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv.

Tânăra, internată în stare critică, intubată, a murit din cauza arsurilor de căi respiratorii suferite în incendiul din clubul Colectiv. Ioana s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei sale, medic chirurg în spitalul din Mizil.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vladut Tapurica pe 17 Nov 2015, 22:54
    Hanu' Ars

    No si de ce a scris pe tabla ca "ne vedem in Iad"? Sunt poze pe net daca nu credeti, cautati imagini Ioana Victoria Geambasu. Copiii astia cred ca e de joaca cu focul.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod