Dolores O'Riordan, moartea neaşteptată a unei voci sublime: „Era profund deprimată“

Ultima fotografie pe care Dolores O'Riordan a postat-o pe Twitter


Dolores O’Riordan avea trei copii cu fostul ei soţ, Don Burton, fostul manager al trupei Duran Duran, cu care a fost căsătorită timp de 21 de ani şi de care s-a despărţit în 2014. Fiul lor, Taylor, şi fiicele Molly (16 ani) şi Dakota (21 de ani), trăiesc cu tatăl lor în Canada.

Moartea cântăreţei a şocat comunitatea din care aceasta provenea. Brigid Teefy, o prietenă de familie, consilier local, a deplâns această pierdere grea. "Oh, Doamne, este incredibil. E un şoc uriaş pentru toţi cei de aici. Dolores era o femeie atât de talentată.

Toţi suntem foarte mândri de ea. Dolores era foarte apropiată de mama ei şi de familie. E un mare, mare şoc. Era incredibilă", a spus ea. "Dolores venea mereu aici. Venea periodic acasă. Era faimoasă în toată lumea, dar ea era înrădăcinată aici şi foarte ataşată de locul ei natal. Aici se simţea ea însăşi", a mai spus Brigid Teefy.

Potrivit Daily Mail, cântăreaţa obişnuia să alerge pe traseele din Limerick, şi, chiar dacă era un star internaţional, nu a apelat niciodată la gărzi de corp când venea în Ballybricken "Ieşea mereu la alergare sau la plimbare. Aici se simţea bine. Era doar Dolores pentru toţi cei de aici.
Niciodată n-a venit cu bodyguarzi aici. Era tare dragă"
, a spus femeia.

Un preot din Ballybricken, localitate din comitatul irlandez Limerick, a confirmat pentru Daily Mail că funeraliile se vor ţine în locul ei natal.

Născută în comitatul irlandez Limerick, Dolores O'Riordan era încă o fetişcană când a văzut anunţul unei trupe rock care căuta o solistă. Trupa se numea pe atunci The Cranberry Saw Us. Dolores îşi scrisese propriile piese încă de când avea 12 ani şi i-a impresionat pe membrii formaţiei cu vocea sa inconfundabilă.

Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formaţii rock din anii 1990, a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei irlandeze se află piese precum „Linger", „Dreams", „Zombie", „Ode to My Family", „Ridiculous Thoughts", „Salvation", „Free to Decide" şi „Promises". În perioada de pauză a formaţiei, între 2003 şi 2009, ea a urmat o carieră solo.

Dar pe măsură ce cariera sa înflorea, depresia începea să pună stăpânire pe Dolores. Într-un interviu din 2013, cântăreaţa a vorbit despre abuzul sexual la care a fost supusă când era copil, episod care i-a declanşat tulburări alimentare şi o cădere psihică. "Am avut anorexie, apoi depresie şi o cădere.
Ştiam de ce mă uram. Ştiam de ce îmi doream să dispar"
, a mărturisit ea.

Într-un alt interviu pentru Irish News, Dolores a spus că "depresia este unul dintre cele mai grele lucruri prin care poţi să treci", menţionând că familia sa a ajutat-o să se simtă fericită: "Am avut şi multe bucurii în viaţa mea, în special de la copiii mei. Ai parte de bune şi de rele. Nu aşa-i viaţa?"


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod