Dana Săvuică şi-a pierdut colegul de bancă în incendiul de la Colectiv

Vedeta este profund marcată de tragedia din clubul bucureşean. Unul dintre cei care au murit acolo a fost colegul ei de bancă la școală.
Ion Tripa, pe care prietenii îl alintau Kuki, se numără printre cei 32 de oameni care au sfârșit tragic în incendiul din noaptea de 30 octombrie. Dana Săvuică a mărturisit pe Facebook că acesta a fost colegul ei de bancă în școală.

Ea a povestit că nu i-a venit să creadă că fostul coleg a încetat din viață în acest fel. "Când am văzut numele victimelor vă spun sincer că am stat cu sufletul la gură, dorindu-mi să nu recunosc pe vreun prieten printre ei.
La prima vedere, numele Ion Tripa din Oradea nu mi-a spus nimic decât că mi-a alimentat tristeţea văzând cine erau victimele incendiului. Oameni frumoşi, tineri, a căror viaţă s-a sfârşit într-un mod oribil, stupid din neglijenţa unora"
, a scris vedeta.

"Şocul a fost foarte mare când o colegă de şcoală generală mi-a spus că a murit...
KUKI. Dragul meu coleg de clasă, dragul meu coleg de bancă, stăteam amândoi lipiţi umăr la umăr şi cu capetele aplecate sfios în oră, şuşoteam încet şi zâmbeam. Erai cel mai dulce om, cel mai cald suflet, un băiat timid cu ochii mari albaştri. Îmi aduc aminte cum te lăsai de pe un picior pe altul şi îţi ţineai mâinile strânse de bancă atunci când te ridicai să răspunzi la oră.
Tremurai la fel că şi mine în faţă profesorilor. Eram amândoi, doi Vărsători. eu pe 23 ianuarie, tu pe 28 ianuarie 1970! Visam la călătorii. Mă întrebai mereu cum era în Sri Lanka şi eu îţi povesteam despre elefanţi, junglă şi fructe exotice.
Toată faţa ţi se lumina când auzeai poveştile mele. Îmi pare nespus de rău că am aflat prea târziu de ţine. Nu am fost la înmormântare dar voi păstra veşnic amintirea colegului meu de banca Kuki, băiatul pe care l-am iubit cu inima mea de copil. Rămas bun, dragă Kuki... @Kuki Tripa"
, a povestit Dana Săvuică pe pagina sa de Facebook.

Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod