Copilotul de la Germanwings urma să devină tată: Fosta sa iubită era însărcinată

Kathrin Goldbach, fosta iubită a lui Andreas Lubitz, copilotul companiei Germanwings suspectat de prăbuşirea intenţionată a aeronavei Airbus A320 în Alpii francezi, omorând 149 de oameni de la bord, ar fi însărcinată, potrivit unor relatări din presa germană.

Goldbach, în vârstă de 26 de ani, cu care Andreas Lubitz plănuise în trecut să se căsătorească, a descoperit că este însărcinată în urmă cu două săptămâni, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Kathrin Goldbach şi copilotul Germanwings, a căror relaţie a fost una problematică pe parcursul celor şapte ani cât au fost împreună, voiau să se obişnuiască cu ideea că vor deveni părinţi când Lubitz ar fi provocat intenţionat accidentul de avion de marţi, 24 martie, potrivit cotidianului german Bild.

Informaţia privind sarcina fostei prietene a lui Andreas Lubitz apare în contextul în care presa a relatat că Goldbach s-a despărţit de copilot din cauza personalităţii instabile a acestuia, care o făcea să-i fie frică de el.

"Încerca să-i impună cu ce să se îmbrace, cu ce bărbaţi avea voie să vorbească, chiar şi ce lungime să aibă fustele ei.

(Andreas Lubitz, n.r.) era foarte obsedat de control", a declarat pentru Bild o sursă apropiată lui Kathrin Goldbach.

"Ea spunea că Andreas era foarte drăguţ şi atent, dar avea probleme cu schimbările bruşte ale stării de spirit. Şi cred că ne-am dat seama şi noi că ea devenise mai temătoare cu timpul", a declarat o altă sursă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod