Copilotul de la Germanwings urma să devină tată: Fosta sa iubită era însărcinată

Presa germană a relatat că Andreas Lubitz avea probleme cu vederea şi suferea de depresie


În momentul accidentului, Goldbach locuia încă în apartamentul copilotului, dar era în procesul de căutare a unei locuinţe doar pentru sine.

Presa germană a mai relatat că Lubitz avea o aventură, care dura de circa cinci luni, cu o însoţitoare de bord din cadrul companiei Germanwings, pe nume Maria.

"Lubitz căuta întotdeauna asigurări referitor la modul în care arăta şi la cum este privit de ceilalţi", a declarat Maria.

Copilotul Andreas Lubitz, în vârstă de 27 de ani, este suspectat de autorităţile care anchetează accidentul de avion în care au murit în total 150 de persoane, că ar fi blocat uşa de la cabina piloţilor, când comandantul de zbor a mers la toaletă, şi a declanşat procedura de coborâre automată a aeronavei, izbindu-se de stânci în Alpii francezi.



Potrivit informaţiilor date publicităţii de autorităţi, Lubitz ar fi avut o scutire medicală care îi permitea să lipsească de la muncă în ziua accidentului, dar pe care o rupsese, iar compania aeriană nu era la curent cu informaţia, notează Mediafax. Copilotul ar fi suferit de depresie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod