Charles, încoronat de ziua nepotului său Archie, care nu a participat la ceremonie

Sărbătorirea zilei de naștere a lui Archie, fiul prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle, va fi total diferită de evenimentul grandios, prilejuit de ceremonia încoronării ca rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord a bunicului său, Charles. Micuțul Archie și mama sa nu au participat laceremonia încoronării.
Surse apropiate cuplului Harry și Meghan au declarat că sărbătorirea aniversării fiului acestora, Archie, va fi foarte diferită de ceremonia încoronării regelui Charles, bunicul său. Mai mult, Archie și mama sa nu au participat la ceremonia încoronării.
 


Archie și mama sa nu au participat la ceremonia încoronării

 

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, va organiza o petrecere „intimă” pentru a marca ziua fiului ei, Archie, care a împlinit  patru ani, în timp ce Harry, în vârstă de 38 de ani, a participat la evenimentul istoric al încoronării tatălui său, regale Charlesc, ceremonia despre care s-a estimat că va costa milioane de euro. Archie și mama sa nu au participat la ceremonia încoronării.

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, a fost încoronat oficial astăzi, în timp ce mii de fani s-au adunat la Londra pentru a urmări evenimentul.
Ceremonia a avut loc în aceeași zi în care s-a născut nepotul său Archie - și se spune că acesta este motivul pentru care Meghan a decis să nu-și facă apariția la grandiosul eveniment regal.
În schimb, ea va organiza o petrecere pentru fiul ei, la conacul Montecito, unde locuiesc.
O sursă apropiată lui Meghan a declarat pentru People: „Va fi o petrecere discretă acasă.
Vor avea prieteni și mama lui Meghan, Doria. Meghan va avea cu siguranță, sprijinul familiei în acest weekend”.
 

 
Harry va pleca la scurt timp după ceremonie

 

Harry a sosit, ieri, în Marea Britanie, singur, în timp ce soția sa, Meghan, a rămas acasă, în California, cu copiii.
O altă sursă apropiată cuplului a declarant presei americane Meghan că dorește ca sărbătoarea aniversării fiului ei să fie una „intimă”, deoarece Harry nu poate fi acolo.

Ducele de Sussex a sosit la Westminster Abbey, la încoronare, alături de alți membri ai familiei regale.
El urmează să plece la scurt timp după ceremonie și să zboare acasă pentru a patra aniversare a fiului său Archie.
 


Harry, prima întâlnire cu familia, după lansarea Spare

 

Meghan Markle a rămas în SUA, în timp ce Prințul Harry s-a confruntat cu familia sa pentru prima dată de la lansarea unei biografii explozive - Spare.
Într-o secțiune incendiară a cărții, Ducele de Sussex povestește despre relația Regelui și a Reginei Consort - și despre cum el și William și-au implorat tatăl să nu se căsătorească cu ea.
 


Harry a sosit zâmbitor la Westminster Abbey

 
 
Prințul Harry a zâmbit, astăzi, când a sosit la Westminster Abbey, înainte de slujba de încoronare.
Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a mers fără fratele său  William, dar a fost însoțit de soțul Prințesei Beatrice, Edo Mapelli Mozzi.
Apoi a ocupat un loc în al treilea rând de membri ai familiei regale, alături de soțul Prințesei Eugenie, Jack Brooksbank.
Pe cealaltă parte s-au aflat  prințesa Alexandra, 86 de ani, verișoara reginei Elisabeta, alături de fiicele Prințului Andrew, Eugenie, de 33 de ani, și de sora Beatrice, de 34 de ani, care a stat lângă Edo.
În fața lui Harry s-a aflat mătușa lui, Prințesa Anne, alături de soțul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence.
În primul rând s-au aflat Prințul și Prințesa de Wales, copiii lor, Charlotte și Louis, și Prințul Edward și soția sa Sophie Wessex.
Prințul George - care într-o zi va fi rege – a stat la loc de onoare, mai aproape de Regele Charles.
O sursă a declarat pentru The Sun: „Au existat discuții că locurile ar putea fi aranjate pe linie de succesiune.
Dar asta ar fi bulversat lucrurile”.

6 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod