Bruce Willis și Demi Moore au devenit bunici! Iată prima poză a nepoțicii lor și vezi ce nume a primit aceasta

Actrița Rumer Willis, al cărei tată este celebrul Bruce Willis, anunța, în decembrie 2022, că așteaptă primul ei copil alături de actualul iubit, Derek Richard Thomas. Ei bine, tocmai ce a postat pe Instagram o poză cu fetița ei, nou-născută, ceea ce înseamnă că Bruce Willis și fosta sa soție, Demi Moore, au devenit bunici.
Actrița Rumer Willis (34 de ani) și partenerul ei, Derek Richard Thomas, care este muzician și membru al trupei "Vista Kicks", și-au făcut publică relația pe la jumătatea anului trecut, însă sunt împreună de mai mult timp. Aceștia au devenit, recent, părinții unei fetițe, iar Bruce Willis și Demi Moore sunt bunici.

 
Bruce Willis și Demi Moore, pentru prima oară bunici
 

Rumer, fiica cea mare a celor doi actori a născut în urmă cu doar câteva zile, vestea fiind făcută publică, pe Instagram, chiar de către ea. Rumer a publicat, marți, 25 aprilie, o fotografie cu fetița sa nou-născută, care a venit pe lume în 18 aprilie și care a primit numele de Louetta Isley Thomas Willis.
 

„Ești magie pură. Născută acasă, marți, 18 aprilie. Ești mai mult decât tot ce am visat vreodată”, a scris Rumer, lângă poza fetiței sale. 
Venirea pe lume a micuței Louetta înseamnă că Bruce Willis și fosta sa soție, Demi Moore, au devenit, pentru prima oară, bunici.
 


Bruce vrea să rămână lucid cât mai multă vreme

 

Bruce Willis a fost încercat de greutăți în ultima vreme, după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Surse apropiate familiei spun că actorul își dorește să rămână lucid cât mai multă vreme, pentru a putea să se bucure de nepoțica sa.

 
Actuala soție a lui Bruce a felicitat cuplul

 

Actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, a fost una dintre primele persoane care a felicitat tânărul cuplu, după nașterea fetiței lor: „Omg, o iubim atât de mult”.

Rumer este fiica cea mare a lui Bruce Willis, care are cinci copii: Rumer, 34 de ani; Scout, 31 de ani; și Tallulah, 29 de ani, cu fosta soție Demi Moore și Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani, cu soția Emma Heming, cu care s-a căsătorit în 2009.
 


Bebelușul a venit pe lume la puțin timp după confirmarea bolii bunicului ei
 


Noul membru al familie Willis, micuța Louetta, a venit pe lume la doar câteva luni după ce soția lui Bruce a confirmat că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală – cea mai comună formă de demență la persoanele sub 60 de ani.
Legendarul actor a fost diagnosticat anterior cu afazie - o afecțiune care provoacă dificultăți de vorbire - în 2022.
 
"Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar", a spus familia sa, în februarie.

„Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate pe care sperăm că se poate schimba în anii următori”, au adăugat ei.

Familia lui Bruce a mulțumit fanilor și și-a exprimat „cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste” pe care au primit-o.
 
Sursa foto: Instagram și Hepta

27 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod