Bradley Cooper, un tată dedicat, chiar dacă este despărțit de mama fiicei sale

Fiica lui Bradley Cooper și a Irinei Shayk se bucură de toată atenția celebrilor ei părinți, actorul Bradley Cooper și fotomodelul Irina Shayk, chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu. Recent, Bradley a fost surprins, la plimbare, în The West Village, New York, alături de fiica sa și a Irinei Shayk, micuța Lea De Seine.
Fiica  actorului Bradley Cooper și a fotomodelului Irina Shayk, micuța Lea  De Seine, a venit pe lume în martie 2017. Chiar dacă Bradley și Irina nu mai formează un cuplu, cei doi s-au susținut reciproc și au rămas, în continuare, la  fel de implicați în creșterea fetiței lor. 
 


Bradley, la plimbare cu fiica sa, prin New York

 

Actorul nominalizat la Oscar și modelul Sports Illustrated au început să se întâlnească în primăvara lui 2015 și pe 21 martie 2017 a venit pe lume fetița lor, Lea De Seine Shayk Cooper. Doi ani mai târziu, însă, cei doi s-au despărțit. 
Regizorul A Star Is Born a vorbit sincer despre adaptarea la paternitate, într-un interviu NPR din 2018, spunând: „Bănuiesc că să am un copil și o familie a mea – ceea ce este un miracol și ceva la care am visat întotdeauna – m-a deschis și mai mult, cred, pentru ziua de azi și pentru a fi mai bun”
De altfel, Bradley pare să-și îndeplinească perfect îndatoririle de tată, fiind văzut recent la plimbare, în The West Village, New York, alături de fiica sa și a Irinei Shayk, micuța Lea De Seine.
 


Părinții colaborează perfect

 

În ciuda despărțirii lor, Cooper și Shayk au rămas prieteni și au fost văzuți împreună de mai multe ori, de la o vacanță tropicală până la premiera filmului Nightmare Alley. Shayk a spus, în 2021, potrivit ELLE, că ei nu folosesc termenul „co-parenting”, explicând: „Nu am înțeles niciodată termenul co-parenting. [...] Co-parenting este parenting, adică amândoi suntem părinți”. În 2022, perechea a stârnit zvonuri de reconciliere după ce Cooper și Shayk au fost văzuți în timp ce se plimbau prin N.Y.C.


Lea este zodia Berbec, iar părinții ei o țin departe de lumina reflectoarelor
 


Lea De Seine s-a născut pe 21 martie 2017, în Los Angeles. 
 
La fel ca atâtea mame care lucrează, Shayk suferă de un sentiment sâcâitor de vinovăție, „în fiecare zi”, ori de câte ori este departe de fiica ei.
Modelul de origine rusă a declarat, în noiembrie 2018, pentru revista People, că face tot posibilul să rămână în contact constant cu Lea.
 
„Sunt mama care se înregistrează mereu și îi trimite mesaje”, a explicat ea, adăugând că atunci când vine vorba de vinovăția mamei, „sunt foarte dură cu mine”.
 


Lea îi amintește lui Cooper de tatăl său

 
 
Cooper a dezvăluit în timpul unei apariții, din 2019, la Oprah's SuperSoul Conversations, din Times Square, că fiica lui îi amintește adesea de regretatul său tată, Charles, care a murit în 2011 de cancer pulmonar.

„A avea o familie a schimbat totul. Fiica noastră este incredibilă. Și îl văd destul de des pe tatăl meu în ea" a spus el

Actorul a mai spus că prezența tatălui său este extrem de palpabilă în momentele în care este singur cu Lea - în măsura în care uneori se întreabă dacă este cu adevărat acolo. „Nu-mi vine să cred că o să recunosc asta, dar am avut momente în care... eram în cameră cu ea, îmi spuneam: Tata? Există unele momente în care ea arată exact ca tatăl meu”, a spus el, adăugând: „Cred că mă uit la prea multe filme”.
 

 
Cooper se uită la desene animate împreună cu fiica sa

  

Una dintre activitățile de legătură dintre tată și fiică ale actorului? Desenele animate! Cooper a explicat, în timpul unei apariții, din aprilie 2019, la The Ellen DeGeneres Show, că el și fiica sa iubesc să se uite la televizor împreună, o activitate care i-a permis să reia legătura cu copilul său interior, fără vinovăție.
 
„De exemplu, aș putea să mă joc cu jucăriile toată ziua și să nu simt că este ciudat sau pot să urmăresc desene animate la nesfârșit și nu cred că îmi pierd timpul.
Îmi plac desenele animate” a spus el.

 
Lea, copila cu părinți celebri, nu are bonă

 
 
Cooper și Shayk o cresc pe Lea fără bonă, așa cu a dezvăluit mama ei, în  septembrie 2021, pentru revista Highsnobiety HIGHStyle.
Ea a explicat pentru presă că „nu există nicio dădacă” și că ei se ocupă integral de fetiță. „Când sunt cu fiica mea, sunt 100% mamă, iar când ea este cu tatăl ei, el este 100% tatăl ei”, a spus modelul, pentru revista  Elle, în 2021.
 


Cooper este un tată „practic”

 

Shayk l-a lăudat pe Cooper, în interviul ei cu HIGHStyle, pentru că este un tată activ. 
„Este un tata practic”, a spus ea pentru presă. Ea a explicat că, atunci când Cooper a luat-o pe Lea pentru o vacanță prelungită, nici nu a fost nevoie să se înregistreze și să-i trimită fetiței mesaje, ceva despre care ea exprimase anterior că simțea că trebuie să facă ori de câte ori era departe de fiica lor.
„Lea a plecat în vacanță cu el aproape două săptămâni și nu i-am sunat o dată”, a spus Irina.
Cooper însuși a glumit anterior, declarând pentru revista Interview, că el „conduce o grădiniță cu un singur om”, adăugând că dimineața, el încearcă să facă în așa fel încât spălatul să fie atât distractiv, cât și educațional pentru fiica lui.
„Ne trezim, facem cursuri de înot în cadă”, a mai spus actorul.
 


Shayk o crește ca să știe că femeile sunt „puternice”
 

 
Deși a fi o mamă singură care lucrează este, uneori, foarte dificil, Shayk vrea să se asigure că își crește fiica în așa fel încât aceasta să înțeleagă că o iubește și să conștientizeze că femeile sunt puternice.
 
„Întotdeauna încerc să nu stau departe de fiica mea mai mult de o săptămână, dar nici nu vreau să fiu aceea femeie care nu este sinceră cu ea însăși, pentru că îmi iubesc munca și am fost crescută într-o gospodărie condusă de femei.
Vreau ca fiica mea să știe că mama are o slujbă în viața ei, pentru că vreau să cresc o femeie puternică. Cadourile și mâncarea nu vin din senin", a declarant Shayk.
 


Shayk, fiica unui miner rus, își copleșește copila cu jucării



Micuța Lea are „atât de multe jucării”, dar, după cum spune mama ei, este învățată să înțeleagă că este o privilegiată și că nimic nu pică din cer, ci totul se obține prin muncă.
Irina Shayk a avut, în viață, un start umil, crescând în Rusia, ca fiică a unui miner care lucra într-o mină de cărbune și a unei mame pianist, așa cum a mărturisit ea, în 2020, pentru Vogue. Irina este hotărâtă să transmită fiicei sale aceeași educație, bazată pe valorile simple ale vieții, așa cum a fost și ea crescută, chiar dacă ea și Cooper o cresc pe Lea în mediul de la Hollywood.
„Eu și tatăl ei suntem foarte severi. Când termină de mâncat, se ridică de la masă, își ia farfuria și spune mulțumesc. Fără te rog sau mulțumesc, ea nu primește nimic”, a declarat Shayk pentru revista HIGHStyle.

"Este greu, pentru că are atât de multe jucării. Eu am avut o păpușă și o mai păstrez și acum. Blondă, ochi albaștri, păpușă ruseasă, mare. Bunica obișnuia să-i facă haine. Întotdeauna îi explic: „Uite, aceasta este păpușa mea. Am avut doar una”. Sau uneori, „Ai această bomboană. Noi obișnuiam să aveam bomboane doar de Crăciun, în copilăria mea”, a mai adăugat Irina.

 
Paternitatea l-a schimbat pe Cooper

 
 
Paternitatea a schimbat drastic abordarea lui Cooper față de muncă și viață, a împărtășit el în podcastul SmartLess, în iunie 2022.
„Paternitatea te schimbă ca om...
totul s-a schimbat ca urmare a faptului că am ajuns să fiu tatăl unei ființe umane minunate”, a spus Cooper, adăugând că faptul că a devenit tată l-a ajutat, pentru prima dată, să-și dezvolte un sentiment stabil de stimă de sine.
 

 
Lea crește înconjurată de dragoste

 

Cooper atribuie părinților săi meritul că l-au crescut pentru a se simți profund iubit și sprijinit, iar acum el se străduiește să transmită același mesaj fiicei sale, pe măsură ce ea crește, și să-i asigure un mediu pozitiv. 
 
„Asta este lucrul pe care vreau să-l aibă fiica mea – vreau doar ca întotdeauna să se simtă iubită”, a mai afirmat Cooper.
De asemenea, Cooper și Shayk vorbesc cu Lea despre bunătate, în fiecare zi, înainte de a o duce la școală. Ei o învață pe Lea să fie plină de înțelegere și compasiune față de colegii ei.
 
26 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod