Ashton Kutcher, de ziua lui, împărtășește tradiția dulcelui aniversar, în familia sa

Ashton Kutcher așteaptă cu nerăbdare un răsfăț dulce de ziua lui și nu, nu este un tort de ziua lui.
„Avem o tradiție de familie. Voi zbura acasă în seara asta, ca să mă pot trezi mâine acasă, pentru că în familia noastră, micul dejun este cea mai importantă masă de ziua de naștere”, a mărturisit Ashton.
 


Ashton Kutcher are o tradiție de familie la aniversări: tort de clătite

 
 
El a ținut să dezvăluie  faptul că tortul de clătite este o tradiție la aniversările din familia sa. Facem tort de clătite și deci este o tradiție, alături de Mila [Kunis, soția lui Kutcher] începută cu ani de zile în urmă, înainte de a avea copii, când, dimineața, cineva vine cu o grămadă de clătite cu și o lumânare”, a explicat actorul, luni, la „Good Morning America”. 
 


Kutcher și Witherspoon, împreună la GMA

 

Kutcher, care a împlinit 45 de ani, marți, a venit pe platoul „GMA”, alături de co-starul lui din pelicula „Your Place or Mine”, Reese Witherspoon.
 
Witherspoon și Kutcher sunt cei doi protagonisti din cea mai recentă comedie romantică a Netflix, care va fi lansată pe 10 februarie, înainte de Ziua Îndrăgostiților.

„Your Place or Mine” o prezintă pe Witherspoon în rolul lui Debbie și al cel mai bun și vechi prieten al ei, Peter, jucat de Kutcher. Când cei doi se hotărăsc să facă schimb de case - cu Debbie în New York City și Peter în Los Angeles - timp de o săptămână, cei doi aruncă o privire neașteptată asupra a ceea ce ar putea fi viețile lor dacă s-ar aduna, potrivit unui rezumat teaser.
 
Deși cele două vedete au mai jucat împreună în comedii romantice, „Your Place or Mine” este primul lor film împreună în care Witherspoon a fost cea care l-a abordat pe Kutcher cu privire la proiect, iar el a acceptat rapid.

 
 
Witherspoon și Kutcher s-au împrietenit pe internet

 
 
„Acest scenariu este uimitor.
Este scris de Aline Brosh McKenna, care a scris „The Devil Wears Prada” și „27 Dresses”. Amândoi suntem atât de mari fani ai ei. Așa că, atunci când am citit scenariul, a fost pur și simplu perfect. Era modern, proaspăt, nu era obosit și, de asemenea, ne-a plăcut că prezintă povestea unor mame singure care au o a doua șansă la dragoste”, a spus Witherspoon pentru „GMA”. 
 
Pentru a se pregăti pentru noile lor roluri cu personaje care trăiau pe coastele opuse, Witherspoon și Kutcher au spus că au început să se sune video cu o lună înainte de începerea filmărilor.

"A trebuit să ne prefacem că suntem prieteni timp de 20 de ani. Așa că am început să ne sunăm și să facem FaceTiming cu aproximativ o lună înainte de timp. Așa că a fost foarte bine. Până am ajuns să ne pregătim, știam echipa lui preferată de fotbal, numele câinilor lui.", a spus Witherspoon. 

"Ne-am apropiat. Adică, cu mama pe verandă. De fapt, a fost foarte tare pentru că suntem doar în trei scene în care suntem împreună fizic. Și așa că construim această chimie și construim o relație și devenim prieteni autentici, odată ce am început filmările, pentru că de cele mai multe ori nu filmăm în același timo, unul dintre noi a fost doar FaceTiming în timp ce celălalt era pe platourile de filmare, și așa a fost firesc pentru că deja comunicăm așa", a continuat Kutcher. 


Reese Witherspoon dezvăluie răspunsul Milei Kunis la fotografiile „incomode” pe covorul roșu ale ei și ale lui Ashton Kutcher pentru noul film

 

Reese Witherspoon și Ashton Kutcher au devenit virali pentru ipostazele lor îndepărtate pe covorul roșu în timp ce își promovau viitorul film - și chiar și Mila Kunis a avut câte ceva de spus despre turneul de presă.

„Ne-a trimis chiar și un e-mail aseară.
Ea spune: Arătați atât de stânjeniți pe covorul roșu împreună”, a mărturisit Witherspoon, în vârstă de 46 de ani, în timpul unei apariții la Today With Hoda & Jenna, care a fost difuzată luni, 6 februarie. 

Starul Sweet Home Alabama, între timp, privea partea bună a începerii lucrului cu Ashton (în vârstă de 45 de ani), soțul Milei Kunis, spunând: „Este pur și simplu distractiv pentru că atunci când cunoști atât de mult o prietenă devine distractiv.”

Kutcher și Kunis (în vârstă de 39 de ani), s-au cunoscut pentru prima dată când au filmat That ’70s Show, din 1998 până în 2006. După ce au devenit prieteni în afara ecranului, cuplul a început în cele din urmă să se întâlnească și s-au căsătorit în 2015. Cuplul are doi copii: o fiică, Wyatt, de 8 ani, și un fiu, Dimitri, de 6 ani.

Witherspoon, la rândul ei, este căsătorită cu Jim Toth din 2010 și au un fiu în vârstă de 10 ani, Tennessee. Starul Cruel Intentions este și mama Avei, în vârstă de 23 de ani, și a fiului Deacon, în vârstă de 19 ani, pe care îi are cu fostul ei soț, Ryan Phillippe.
 

 
Kutcher și Witerspoon, vizibil stânjeniți


  
Kutcher și Witherspoon și-au promovat, recent, viitoarea lor comedie romantică Netflix Your Place or Mine. În filmul – în care mai joacă și Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Tig Notaro și Steve Zahn – doi prieteni își dau seama că au sentimente unul pentru celălalt, după ce au schimbat casele timp de o săptămână.

În afara ecranului, totuși, perechea a părut stânjenită la aparițiile lor comune pe covorul roșu.
Utilizatorii rețelelor de socializare s-au grăbit să întrebe de ce Kutcher și Witherspoon păreau nesincron în anumite fotografii de la proiecții.
În timpul apariției ei în talk-show, vedeta Legally Blonde a vorbit despre prietenia ei cu antreprenorul: „Este atât de profesionist. Este cel mai amuzant tip. Ne-am distrat atât de mult și de fiecare dată când purta o ținută amuzantă, îi trimiteam un mesaj Milei și îi spuneam: Ce poartă el?”, a mai declarat Witherspoon.
 


Ashton: ”A fost minunat și distractiv”

 
 
Potrivit nativei din Louisiana, ea și Kutcher au trebuit să „învețe să fie prieteni” pe platou. „Am spus: Aceștia sunt câinii mei. Aceștia sunt copiii mei. Copiii mei l-ar tachina în legătură cu echipa lui de fotbal”, a spus Witherspoon despre formarea unei legături cu colegul ei, după ce anterior „nu se cunoșteau cu adevărat” atât de bine.

Starul din The Two and a Half Men a vorbit și el despre experiența sa, spunând, pentru Variety, vineri, 3 februarie: „Trebuie să fiu în scene vizavi de un adevărat star de film. Ea este o vedetă de cinema. A fost atât de minunat și distractiv și amuzant și ușor. Nu a fost niciodată o zi întunecată. Nu a existat niciodată o zi în care totul a mers prost. M-am răsfățat.”
7 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod