viscol

Alertă ANM: Cod portocaliu și Cod galben de ninsori și viscol în 15 județe și București

ninsoare
Viscolul va afecta din nou Capitala şi 15 judeţe, avertizează ANM


Județele avertizate cu Cod galben sunt: Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman și Capitala.

ANM precizează că unele intensificări ale vântului vor fi și în Oltenia, spulberând trecător zăpada.

Totodată, pe durata zilei de marți, se menține avertizarea Cod portocaliu de ger persistent în 37 de județe, inclusiv în București, respectiv Cod galben în alte cinci județe din Crișana și Banat.

În intervalul menționat, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania și Maramureș, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între—29 și—15 grade, iar maximele între—15 și—10 grade. În plus, în Crișana și Banat, vremea va fi geroasă îndeosebi în cursul nopților și al dimineților, când valorile termice se vor situa frecvent sub—15 grade.

În funcție de evoluția meteorologică, Administrația Națională de Meteorologie menționează că va actualiza avertizările emise.

CFR Călători a anulat marţi 44 de trenuri, majoritatea fiind legături între Capitală şi localităţi din estul ţării, iar din cauza gerului se circulă cu restricţii de viteză pe regionalele Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa. În cursul zilei de marţi, legătura pe calea ferată între Bucureşti şi Constanţa şi retur este asigurată, potrivit informaţiilor publicate de companie, informează News.ro.Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod