Al Pacino a devenit tată, la 83 de ani. Roman, fiul său, s-a născut luna aceasta

Actorul Al Pacino și iubita lui Noor Alfallah au devenit părinții unui băiețel pe nume Roman Pacino, a confirmat, joi, 29 iunie, reprezentantul actorului, Stan Rosenfield. Nu a fost, însă, precizată, data la care s-a născut copilul.
Actorul din „Scarface” și iubita sa, Noor Alfallah, au dezvăluit, la sfârșitul lunii mai, că așteaptă un copil, iar Rosenfield a confirmat sarcina pentru USA TODAY. Alfallah, în vârstă de 29 de ani, era însărcinată în opt luni la acea vreme.

Al Pacino și Noor Alfallah, producătoarea emisiunii tv „La Petite Mort”, au o relație ce datează din aprilie 2022, după ce au fost văzuți plecând împreună dintr-un restaurant din Venice, California.
 

 
Al Pacino mai are trei copii

 
 
În aprilie, Noor Alfallah a postat, pe Instagram, o fotografie cu ea și Al Pacino, în timp ce vizitau galeria de artă Gagosian din New York.
Al Pacino mai are trei copii, inclusiv fiica Julie Marie, de 33 de ani, cu fosta lui iubită Jan Tarrant, și gemenii de 22 de ani Anton și Olivia cu fosta sa iubită Beverly D'Angelo.

Acesta este primul copil al lui Noor Alfallah. Anterior, ea a avut o poveste de amor cu Mick Jagger, cu care s-a întâlnit vreme de  peste un an, înainte de a se despărți în 2018.
 
Vestea că Al Pacino urmează să devină tată a venit la doar câteva săptămâni după ce vechiul său prieten și fostul partener de filmări, Robert De Niro și-a întâmpinat al șaptelea copil.

Dacă Al Pacino are deja trei copii, pentru iubita lui, Noor Alfallah, acesta este, însă, primul copil. 
Relația dintre Pacino și Alfallah este una relativ recentă, cei doi afișându-se pentru prima oară împreună în aprilie 2022. 
Totuși, potrivit Page Six, surse apropiate celor doi au declarat că relația lor datează chiar de la începutul pandemiei de Covid.
 


Noor Alfallah, iubitoare de bărbați vârstnici și bogați

 

„Pacino și Noor au început să se vadă în timpul pandemiei.
În general, ea se întâlnește cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine.
Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei”, a dezvăluit o sursă, potrivit Page Six.

Înainte de relația cu Al Pacino, Alfallah s-a iubit cu Mick Jagger. La momentul acela, Mick Jagger avea 74 de ani, iar Noor Alfallah, 22 de ani. De asemenea, frumoasa și tinerica brunetă a avut o poveste de iubire și cu miliardarul Nicolas Berggruen (60 de ani).
Noor Alfallah are o carieră de succes în industria de entertainment. Ea este producătoare TV, iar în prezent se bucură de toată atenția pe care o primește din partea publicului. Conform publicației Page Six, aceasta provine ”dintr-o familie înstărită”.
 


Al Pacino nu a fost căsătorit niciodată

 

Faimosul actor Al Pacino, în vârstă de 82 de ani, nu a fost căsătorit niciodată. Însă relații a avut destule. Înainte de cea cu Dohan, el a fost, timp de un deceniu, cu actrița Lucila Solá (45 de ani).


Al Pacino a cerut un test de paternitate

 

Vestea că Al Pacino va deveni tată la 83 de ani a suprins pe toată lumea, inclusiv pe el, mai ales că, de ceva timp, el și Noor Alfalah nu se mai vedeau.
Așadar, actorul a decis să ceară un test de paternitate. Între timp, nu s-a aflat dacă acest test a fost realizat, sau nu.

 
Noor i-a ascuns, timp de 11 săptămâni, faptul că este însărcinată

 
 
Surse apropiate actorului susțin că Al Pacino nu se aștepta să mai poată face copii din cauza unor probleme medicale ce generează infertilitate. De asemenea, el are deja trei copii, din relații anterioare, desi nu a fost căsătorit niciodată, și nu și-ar mai fi dorit alții. În plus, unii o acuză pe Noor că vânează doar averea actorului și susțin că aceasta i-ar fi ascuns, timp de 11 săptămâni, faptul că este gravidă. 
 


De Niro, care a devenit și el tatăl unei fetițe, îl susține pe Al Pacino

 

De Niro a reacționat la știrile lui Pacino din emisiunea „Today”. „Pacino este cu câțiva ani mai în vârstă decât mine, Dumnezeu să-l binecuvânteze”, a spus el înainte de a discuta despre diferența dintre educația parentală acum față de când era mai tânăr.
 
Reprezentantul lui De Niro, Stan Rosenfield, care îl reprezintă și pe Al Pacino, a confirmat nașterea bebelușului în USA TODAY pe 9 mai.
Câteva zile mai târziu, De Niro, în vârstă de 79 de ani, a arătat prima fotografie a fetiței sale, pe nume Gia Virginia, la „CBS Mornings”, confirmând, de asemenea, că era născută pe 6 aprilie și că mama ei este partenera sa,  Tiffany Chen. Ceilalți copii ai lui De Niro au vârste cuprinse între 11 și 51 de ani.

29 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod