Al Pacino cere test de paternitate. Vezi de ce are îndoieli că ar fi tatăl copilului pe care iubita sa îl va naște peste o lună

Celebrul actor Al Pacino (83 de ani, impliniți pe 25 aprilie) a trecut rapid de la bucuria că va deveni tată, la îndoieli, după ce iubita sa, Noor Alfallah (29 de ani) l-a anunțat că este însărcinată și va naște peste o lună. Al Pacino cere test de paternitate.
Surse din anturajul lui Al Pacino susțin că acesta cere test de paternitate, pentru copilul nenăscut, după ce aflat că va deveni tată, pentru a patra oară în viața sa, abia când sarcina iubitei sale era de șase luni.
 


Al Pacino a cerut un test de paternitate

 

Vestea că Al Pacino va deveni tată la 83 de ani a suprins pe toată lumea, inclusiv pe el, mai ales că, de ceva timp, el și Noor Alfalah nu se mai vedeau. Așadar, actorul a decis să ceară un test de paternitate.
 
 


Noor i-a ascuns, timp de 11 săptămâni, faptul că este însărcinată

 
 

Surse apropiate actorului susțin că Al Pacino nu se aștepta să mai poată face copii din cauza unor probleme medicale ce generează infertilitate.
De asemenea, el are deja trei copii, din relații anterioare, desi nu a fost căsătorit niciodată, și nu și-ar mai fi dorit alții. În plus, unii o acuză pe Noor că vânează doar averea actorului și susțin că aceasta i-ar fi ascuns, timp de 11 săptămâni, faptul că este gravidă. 
 
Înainte de relația cu Al Pacino, Alfallah s-a iubit cu Mick Jagger. La momentul acela, Mick Jagger avea 74 de ani, iar Noor Alfallah, 22 de ani. De asemenea, frumoasa și tinerica brunetă a avut o poveste de iubire și cu miliardarul Nicolas Berggruen (60 de ani). 
 
Așadar, Al Pacino a cerut un test de paternitate pentru a verifica dacă este tatăl copilului prietenei sale, Noor Alfallah.
 
 


Unii apropiați susțin că Al Pacino și Noor nu ar mai fi împreună

 
 

Surse apropiate actorului susțin, potrivit Page Six, că acesta și Noor se întâlnesc încă din timpul pandemiei de COVID-19.
Totuși, acestea au ținut să precizeze că Noor „se întâlnește mai ales” cu bărbați în vârstă. Însă, aceleași surse au mai precizat: „Ea este cu Al de ceva vreme și se înțeleg foarte bine. Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei.”

În acest moment, există, însă, zvonuri, că Al Pacino și Noor Alfallah, nu mai sunt împreună și nu mai au nicio relație.
Surse apropiate lui Al Pacino au afirmat că actorul „a crezut că relația lor s-a încheiat cu mult timp în urmă” și a avut „avocați... lucrând la asta de luni de zile” – dar cei doi au fost fotografiați ultima dată împreună în aprilie.
 

 
Robert de Niro îl susține pe Al Pacino

 
 
Un alt mare actor, Robert de Niro îi este alături lui Al Pacino în tot acest scandal.
Asta în condițiile în care și Robert de Niro a devenit tată, pentru a şaptea oară, la 79 de ani: "Când eşti mai bătrân, cunoşti anumite lucruri în viaţă, dinamica lucrurilor, a familiei. Nu poţi să nu înveţi anumite lucruri şi apoi să gestionezi ceea ce se întâmplă". 
 
La rândul său, Al Pacino a afirmat, despre relația lui cu Robert de Niro: "Vorbim despre ce se mai întâmplă, despre noi, pentru că ne aducem un fel de seninătate şi ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă unul altuia. Împărtăşim aceste lucruri".
 
 


Ce vârste au ceilalți trei copii ai lui Al Pacino

 
 
Ceilalți copii ai lui Al Pacino sunt fiica Julie, 33 de ani, pe care a avut-o cu Jan Tarrant, precum și gemenii Olivia și fiul Anton, 22 de ani, pe care i-a avut cu Beverly D’Angelo, dar se pare că acesta este primul copil al lui Noor.
4 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod