Al Pacino va deveni tată, la 82 de ani. Iată cine este iubita lui

Faimosul actor Al Pacino, în vârstă de 82 de ani, va deveni, curând, tată pentru a patra oară. Iată cine este iubita lui.
Iubita actorului este, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, și este însărcinată în opt luni, potrivit TMZ. Al Pacino mai are o fiică, Julie, în vârstă de 33 de ani, din relația cu Jan Tarrant, precum și pe gemenii Olivia și fiul Anton, ambii în vârstă de 22 de ani, rezultați din relația cu Beverly D’ Angelo.

 
Iată cine este iubita lui Al Pacino
 


Dacă Al Pacino are deja trei copii, pentru iubita lui, Noor Alfallah, acesta este însă primul copil. 
Relația dintre Pacino și Alfallah este una relativ recentă, cei doi afișându-se pentru prima oară împreună în aprilie 2022. 
Totuși, potrivit Page Six, surse apropiate celor doi au declarat că relația lor datează chiar de la începutul pandemiei de Covid.
 


Noor Alfallah, iubitoare de bărbați vârstnici și bogați

 

„Pacino și Noor au început să se vadă în timpul pandemiei.
În general, ea se întâlnește cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei”, a dezvăluit o sursă, potrivit Page Six.

Înainte de relația cu Al Pacino, Alfallah s-a iubit cu Mick Jagger. La momentul acela, Mick Jagger avea 74 de ani, iar Noor Alfallah,  22 de ani. De asemenea, frumoasa și tinerica brunetă a avut o poveste de iubire și cu miliardarul Nicolas Berggruen (60 de ani).


Al Pacino, despre copiii săi: “Sunt responsabil față de ei”

 
 
Pacino a declarat, în 2014, referitor la copiii săi, potrivit The New Yorker: „Sunt responsabil față de ei.
Fac parte din viața lor. Când nu sunt, este supărător pentru mine și pentru ei."
 


Fosta iubită l-a părăsit pentru că era… strâns la pungă

 

În 2020, Al Pacino și fosta lui iubită, Meital Dohan (42 de ani), s-au despărțit, iar motivul ar fi fost diferența de vârstă. „M-am certat cu el şi l-am părăsit, dar, desigur, îl iubesc şi îl apreciez cu adevărat. M-am bucurat să fiu alături de el atunci când avea nevoie de mine. Este o onoare pentru mine. Mă bucur că această relaţie s-a întâmplat între noi”, spunea Dohan. 

Meital a mai precizat că doreşte să rămână prietenă cu actorul, care, în opinia ei, e cam strâns la pungă: „Îmi cumpăra doar flori.
Cum să spun politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?”.
 


Al Pacino nu a fost căsătorit niciodată

 

Faimosul actor Al Pacino, în vârstă de 82 de ani, nu a fost căsătorit niciodată. Însă relații a avut destule. Înainte de cea cu Dohan, el a fost, timp de un deceniu, cu actrița Lucila Solá (45 de ani).
 

 
Bea și fumează la vârsta de… 9 ani, dar stă departe de droguri

 
 
Al Pacino a mărturisit că a început să fumeze şi să bea alcool încă de la frageda vârstă de nouă ani. Însă, actorul a mai spus că, întotdeauna, a stat departe de droguri. Se pare că o influență enormă asupra acestei decizii a avut-o faptul că doi dintre pietenii lui cei mai buni, unul de 19 și unul de 30, au murit în urma consumului de substanţe interzise.
 
31 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod