Madonna, intubată, la terapie intensivă, după ce a fost găsită inconștientă. Familia s-a temut că nu va supraviețui

Madonna a fost găsită inconștientă și dusă de urgență la un spital din New York, sâmbătă, potrivit Page Six.
Artista, în vârstă de 64 de ani, care a lansat mega-hit-ul „Material Girl”, a fost intubată cel puțin o noapte înainte de a putea respira singură – iar acum este alertă și se recuperează.
 


Madonna, găsită inconștientă și dusă la spital

 

Madonna
 a fost găsită inconștientă și dusă la spital. Fiica ei Lourdes Leon a fost alături de ea pe tot parcursul calvarului.
Managerul Madonnei, Guy Oseary, a împărtășit, miercuri, pe Instagram că artista „a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o ședere de câteva zile în secția de terapie intensivă”.

În timp ce o sursă ne spune că Regina Pop este acum „în afara secției de terapie intensivă”, a explicat Oseary în postarea sa, „Ea este încă sub îngrijire medicală.
Se așteaptă o recuperare completă.”
 


Familia s-a temut pentru viața ei

 
 
O rudă a Madonnei a declarat, potrivit Daily mail, că artista a avut o infecție foarte puternică, iar familia s-a temut pentru viața ei, crezând că nu va supraviețui. „În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde”, a mai precizat sursa.
 
În weekend-ul în care Madonna a fost internată, Rocco Ritchie, fiul artistei, în vârstă de 22 de ani, se afla în România, unde a participat la un festival de muzică. 
 


Recent, Madonna a sărbătorit absolvirea gemenelor sale

 

Interpreta hit-ului „Express Yourself” și-a sărbătorit recent absolvirea școlii primare a gemenelor ei de 10 ani, Estere și Stella.
 
„2 Kweens!!!! La mulți ani de absolvire!” ea a scris pe Instagram, miercurea trecută, alături de o fotografie cu fetele, fiecare dintre acestea ținând un buchet de flori și purtand robe albastre.

 
Nevoită să-și amâne mai multe concerte

 

La începutul acestui an, Madonna a anunțat că își va lansa turneul „Celebration”, în onoarea celei de-a 40-a aniversări a carierei sale muzicale.

Turneul, care urmează să aibă 84 de concerte, era de așteptat să înceapă pe 15 iulie, la Rogers Arena, din Vancouver, dar postarea lui Oseary, de pe Instagram, a dezvăluit că aceastî dată a fost amânată din cauza problemei de sănătate.

„Vom împărtăși mai multe detalii cu voi de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și a spectacolelor reprogramate”, a adăugat el.
Turneul Madonnei trebuia să treacă peste Ocean, spre Europa, pe 14 octombrie, înainte de a se întoarce în America de Nord pe 13 decembrie și se va încheia pe 30 ianuarie 2024.

Câștigătoarea Grammy a promis că va interpreta cele mai mari hituri ale ei, de la debutul ei, din 1983, până la albumul ei, din 2019, „Madame X”.

„Sunt încântată să explorez cât mai multe melodii posibil, în speranța de a oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au așteptat”, a spus ea într-o declarație, din ianaurie 2023, pentru Page Six.
Madonna a făcut un turneu pentru ultima dată din septembrie 2019 până în martie 2020 în sprijinul „Madame X”.

Turneul ei Sticky & Sweet, care s-a desfășurat din august 2008 până în septembrie 2009, a avut cele mai mari încasări realizate vreodată de o artistă.
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
29 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod