Adina Buzatu

Adina Buzatu, adusă cu mandat la Parchet

Stilista Adina Buzatu a fost adusă joi cu mandat la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești unde va fi audiată în calitate de suspect într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani.
Alături de Buzatu au mai fost aduse cu mandat la audieri și alte persoane, în acest dosar fiind emise în total 27 de mandate de aducere. Totodată, în dosar mai au calitatea de suspecți scriitorul Eugen Burada și un avocat, au precizat surse apropiate anchetei, citate de Agerpres.

Adina Buzatu, un avocat și scriitorul Eugen Burada se află printre suspecții din dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani în care polițiștii de investigare a criminalității economice și procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploiești efectuează, joi dimineață, percheziții în municipiul București și în patru județe, au declarat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, perchezițiile vizează inclusiv domiciliile celor trei, dar și firme ale acestora.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, împreună cu procurori ai PCA Ploiești, efectuează, joi dimineață, percheziții în municipiul București și în patru județe într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani.



Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod