Stopează căderea părului cu ajutorul terapiei PRP

Părul a reprezentat dintotdeauna un atu al frumuseții feminine și masculine. Un păr îngrijit înseamnă un păr sănătos și bogat. Terapia PRP cunoscută și ca terapia Vampir este recomandată de medicii specialiști nu doar pentru problemele tenului, ci și ale părului.

„Tratamentul cu plasmă îmbogățită cu trombocite este cel mai modern în domeniul regenerării părului prin forțe proprii. Trombocitele conțin factori de creștere care stimulează regenerarea și îngroșarea foliculilor de păr. Terapia este recomandată și cu procedura de implant de păr, ajutând foliculii să se dezvolte. Acest tratament nu va funcționa asupra persoanelor care au chelie, soluția pentru ei fiind implantul de păr", a declarat medicul Panagiotis Vogiatzis de la LookClinic.

Terapia se realizează recoltând o cantitate de sânge (mai puțin de 50 ml) de la pacient care se centrifughează pentru a obține plasma bogată în trombocite. PRP-ul este activat și îmbogățit cu ionii de calciu, apoi este injectat în scalp pentru a stopa căderea părului și pentru a stimula căderea.

"Terapia PRP poate fi folosită ca un tratament individual, pentru a fortifica foliculul de păr, asigurând astfel longevitatea sa și potența, dar, de asemenea, pentru a revigora foliculii latenți şi de a stimula creșterea de fire noi".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod