Secretul unei sarcini fara griji: Aktiv Mami

Aktiv Mami este o combinatie unica de minerale, vitamine si substante nutritive special alese pentru sanatatea si vitalitatea femeilor care doresc sa ramana insarcinate, a celor care sunt gravide si a mamicilor in perioada de alaptare.
Doppelherz Aktiv Mami contine 12 vitamine, precum si 5 substante minerale si oligoelemente, intr-o combinatie eficienta cu acizi grasi Omega-3.

Acidul folic este o vitamina esentiala, de care are nevoie organismul uman pentru formarea celulelor, precum si in numeroase procese metabolice. Acidul folic este important pentru inchiderea tubului neural si formarea organelor fatului, asigurand astfel o evolutie pozitiva a sarcinii.
Iodul este un element esential in formarea hormonilor glandei tiroide, care joaca un rol important in reglarea metabolismului.
Acizii grasi Omega-3 s-a dovedit ca sunt foarte importanti in sarcina si nu au voie sa lipseasca din alimentatia mamei.
Ei imbunatatesc vederea si contribuie la o dezvoltare cognitiva si comportamentala optima; de asemenea previn aparitia astmului bronsic si matureaza sistemul imunitar de aparare contra bolilor.
Fierul, zincul si magneziul sunt importante pentru dezvoltarea si cresterea oaselor, parului, unghiilor si pielii, pentru activitatea optima a inimii si a vaselor sanguine, a sistemului neurologic si muscular.
Zincul creste imunitatea organismului si ajuta la protectia celulelor. Zincul este important pentru sanatatea celulelor.
Joaca un rol decisiv in regenerarea si protectia celulelor si creste imunitatea generala. Lipsa zincului in sarcina duce la intarzierea dezvoltarii intrauterine a copilului.

Se recomanda administrarea a 2 capsule/zi. Produsul este disponibil la pretul de 50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod