"Regăsește esența!” prin Gama Himalaya Wellness

Gama Himalaya Wellness vine în sprijinul oamenilor ocupați, cu un stil de viață activ, care conștientizează importanța pe care trebuie să o acorde unui stil de viață sănătos, prin cele cinci suplimente alimentare bazate pe câte un singur ingredient activ unic: Neem, Boswellia, Bacopa, Triphala, Tribulus. În linie cu filosofia Himalaya Herbal Healthcare, toate cele cinci produse se bazează exclusiv pe substanțe naturale, extrase din plante și nu conțin zahăr, coloranți și arome artificiale, conservanți sau ingrediente derivate din soia sau lapte.

Gama Himalaya Wellness este o invitație de întoarcere la esență, de unde și sloganul “Regăsește esența!”, care face referire atât la întoarcerea către puterea terapeutică a plantelor, cât și către sine, într-un exercițiu de introspecție pentru descoperirea nevoilor corpului și a ariilor care necesită o atenție sporită pentru prevenirea unor eventuale afecțiuni viitoare.

Neem Skin Wellness are numeroase proprietăți antioxidante și acțiuni detoxifiante.
Neem, cunoscut și sub numele de „Copacul Divin”, este un arbore veșnic verde cu valențe terapeutice exploatate de mii de ani în medicina ayurvedică. Extractul de Neem contribuie la menținerea aspectului sănătos și strălucitor al pielii și este util în combaterea inflamațiilor, chiar și de natură infecțioasă, a alergiei și a altor dezechilibre cutanate, precum acneea. Proprietățile antibacteriene ale extractului din frunze de Neem susțin apărarea naturală a organismului în fața factorilor perturbatori din mediul înconjurător.

Boswellia Himalaya Wellness ajută la menținerea sănătății și flexibilității articulațiilor prin extractul de rășină de Boswellia serrata, utilizat și el de mii de ani în medicina ayurvedică, recomandat atât persoanelor care practică sporturi, dansuri sau au alte activități recreative ce implică mișcare, dar și pentru persoanele sedentare.
Nu conține zahăr, coloranți și arome artificiale, conservanți sau ingrediente derivate din soia sau lapte, nu produce iritație gastrică și nu interacționează cu alte medicamente sau suplimente alimentare.

Bacopa Himalaya Wellness asigură o îmbunătățire a impulsului nervos. Extractul de Bacopa (Brahmi sau “Isop de apă”) are o istorie bogată în medicina ayurvedică, dovedindu-se o terapie extrem de eficientă în menținerea tonicității țesutului cerebral. Antioxidanții din compoziție previn îmbătrânirea precoce a celulelor și implicit a țesuturilor. Produsul reduce impactul stresului cotidian asupra organismului și îmbunătățește capacitatea mentală, cea de concentrare și învățare, fiind potrivit atât pentru elevi și studenți, cât și pentru adulți, în perioadele suprasolicitante din punct de vedere intelectual.

Triphala Himalaya Wellness sprijină o mai bună digestie și ajută la menținerea funcționării normale a tractului intestinal.
Prin ingredientul activ unic, compus din extract de Coacăze indiene, Belleric Myrobalan și Chebulic Myrobalan, suplimentul alimentar Triphala Wellness are un efect antioxidant intens, sprijină detoxifierea la nivel intestinal, contribuie la prevenirea sau ameliorarea balonării și a constipației, fără să determine dependență. Produsul este destinat persoanelor cu un stil de viață agitat și cu obiceiuri alimentare dezordonate, obiceiuri care pot avea efecte negative asupra sistemului digestiv, generând disconfort specific (constipație, indigestie, balonare).
 
Tribulus Himalaya Wellness conține extract din planta Tribulus, cunoscută și sub denumirea de Gokshura, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra sănătății tractului genito-urinar. Substanțele active ale Tribulus funcționează ca un tonic masculin, protejează vasele de sânge de radicalii liberi și îmbunătățesc fluxul sanguin din zona peniană.
Produsul este util bărbaților care au un stil de viață alert, trec prin perioade stresante și simt nevoia unui adjuvant care să le redea vitalitatea.

Gama Himalaya Wellness este disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și prin comenzi online în cadrul e-shop-ului Prisum International www.hboutique.ro, alături de celelalte produse Himalaya. În caz de hipersensibilitate la anumite ingrediente, sarcină sau alăptare, se recomandă consultarea medicului înainte de administrare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod