Probleme de postură pot fi corectate cu ajutorul masajului cu bambus

Problemele de postură sunt situații cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane. Sedentarismul, proasta alimentație, statul exagerat în fața calculatorului, toate acestea duc direct la aceste probleme de postură despre care se face vorbire în zilele noastre din ce în ce mai mult.
Efectele negative ale stilului de viață a omului modern pot fi înlăturate cu ajutorul masajului cu bambus!

Masajul cu bambus poate fi soluția cea mai rapidă. Acest lucru este susținut de Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus. „Masajul reprezintă un excelent remediu pentru probleme posturale, survenite mai ales la persoanele sedentare și la cele care petrec mult timp la birou în aceeași poziție. Însă nu orice tip de masaj întrunește toate calitățile unei terapii complete și complexe.
Pentru persoanele cu probleme de postură, eu recomand terapia RE-SET, o formă de tratament care îmbină principiile a nu mai puțin de 11 tehnici de masaj, pentru o ameliorare spectaculoasă a durerilor, încă de la prima ședință”, explică specialistul.

În plus, trebuie să menționăm că terapia RE-SET este ideală atât pentru durerile articulare, de oase sau musculare, cât și pentru probleme digestive, migrene supărătoare sau oboseală cronică. „Acest tip de masaj terapeutic ajută la corectarea posturii copiilor și adulților, la ameliorarea problemelor de spate, a cefaleelor, a durerilor de genunchi sau de picioare, la îmbunătățirea circulației sangvine, la eliminarea tensiunilor de la nivelul coloanei sau a umerilor și la rezolvarea multiplelor disfuncții ce pot apărea încă de la vârste fragede”, conchide specialistul Dan Bujor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod