Pilates fără riscuri. Evitaţi cele 8 pericole majore - Blandine Calais-Germain, Bertrand Raison

Cine nu a auzit de Pilates, revolutionarul program de exercitii fizice care da rezultate pentru majoritatea persoanelor?
Cine nu a auzit de Pilates, revolutionarul program de exercitii fizice care da rezultate pentru majoritatea persoanelor? Joseph Pilates, promotorul acestor exercitii, a fost sigur ca Pilates sau Contrology, cum o numea el, este o metoda de “coordonare completa a corpului, mintii si spiritului.” Acesta este unul dintre secretele exercitiilor Pilates: fiecare mișcare se practica cu atentie totala. Concentrare, control, precizie, respiratie – acestea sunt conceptele cheie Pilates pentru a integra corpul si mintea intr-un tot unitar astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Sportivi si dansatori, persoane in varsta sau femei dupa sarcina, persoane care se afla in diferite etape ale reabilitarii fizice - orice poate practica Pilates. Dar cu grija! Cartea “Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore” te ajuta sa intelegi cum functioneaza corpul tau in timpul exercitiilor si nu doar ce rezultate poti obtine. In acest mod iti poti studia miscarile si poti coordona sedinte de Pilates care sa aiba impactul maxim asupra corpului tau, fara a te expune riscurilor.


Cartea stabileste legatura intre anatomie si miscarile benefice pentru sanatate. Plecand de la opt exercitii de baza, “Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore” exploreaza logica deplasarii si derivatele posibile. Fiecare capitol prezinta un risc special, fiind impartit in: descrierea miscarii, anatomia, riscurile anumitor miscari, propuneri de solutii si de prevenire, riscurile comune ce apar in exercitiile facute cu Reformer (aparat inventat de Joseph Pilates) si pe saltea.
Cum practica este intotdeauna legata de teorie, inainte de a incepe p sedinta de Pilates, este bine sa te informezi.
Cum abordezi articulatiile, regiunile corpului sau structuri precum ligamentele coloanei vertebrale fara a-ti face rau, inveti din cartea de fata. Pilates nu va mai avea secrete pentru tine!

Acum gasesti cartea “Pilates fără riscuri. Evitaţi cele 8 pericole majore”, de Blandine Calais-Germain si Bertrand Raison, pe www.book-land.ro cu 20% reducere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod