O noua crema La Roche-Posay pentru pielea alergica: Toleriane Ultra

În Europa aproximativ 25% din populatie este alergica, spre deosebire de acum 40 de ani, cand procentul atingea doar 4%. Rezultatele unui studiu La Roche-Posay arata ca pentru 3 din 4 femei din lume pielea intolerantă reprezintă prima manifestare alergică a corpului.
În Europa aproximativ  25% din populatie este alergica, spre deosebire de acum 40 de ani, cand procentul atingea doar 4%. Rezultatele unui studiu La Roche-Posay arata ca pentru 3 din 4 femei din lume pielea intolerantă reprezintă prima manifestare alergică a corpului.

La Roche Posay vine in ajutorul femeilor cu piele ultra-sensibilă şi alergică cu un produs de îngrijire adaptat: Toleriane Ultra, cu apa termala La Roche Posay.

Testele clinice au dovedit că, datorită Neurosensinei, ingredient activ ce inhibă procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzaţia de durere, Toleriane Ultra calmează pielea sensibilă în doar 5 minute.

În plus, Toleriane Ultra este “protejata” de un recipient inovator, 100% ERMETIC, care impiedica contaminarea formulei la fiecare aplicare. In aceste condiţii,  99% dintre femeile care au testat produsul îl consideră ultrapotrivit pentru pielea lor.

Toleriane U
ltra este disponibil în farmacii la preţul recomandat de 75 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod