Mananca mai multe salate!

Legumele sunt sanatoase. Indiferent de starea in care sunt consumate. Fie proaspete sau uscate, acestea asigura necesarul zilnic de vitamine recomandat organismului. Si dau energie.

Prin fierbere, legumele isi pierd toate vitaminele. Tocmai de aceea mancarea raw este secretul unei vieti lungi. Si sanatoase. Complicat de realizat uneori, si din lipsa de timp, acest gen de preparate sunt inlocuite de cele mai multe ori cu mesele rapide din restaurant, fast food-uri si cantine.

Salatele eisberg se adreseaza celor care isi doresc sa se hraneasca sanatos.
Si care nu dispun de prea mult timp liber.Tocmai de aceea sunt taiate si spalate. Gata pregatite pentru a fi puse  direct in farfurie. Pe langa usurinta “prepararii”, salatele mai sunt si un aliat de nadejde atunci cand vine vorba de sanatate. Acestea nu constipa, nu ingrasa, dau senzatie de satietate si sunt pline de vitamine. Vitamina B1 transforma carbohidratii in energie. Vitamina B2 elibereaza energia produsa de carbohidrati. Si contribuie la sanatatea pielii, a ochiilor si al sistemului nervos.
Acidul folic ajuta la formarea celulelor albe si rosii atat de necesare organismului. Iar vitamina C, regleaza sistemul imunitar. Si ajutain in lupta impotriva infectiilor. Este esentiala pentru tratarea ranilor. Regenereaza. Produce anumiti hormoni si imbunatateste absorbtia fierului si al cuprului la nivel intestinal.

Consumul de salate impune o anumita varsta? Nicidecum! Introducerea frunzelor verzi in alimentatie se recomanda a fi facuta cat mai timpuriu. Chiar din copilarie. Pentru ca aceasta sa poata ajuta la o dezvoltare fizica optima.

O oaza de sanatate.
Intr-un singur ambalaj. Eisberg –salate pentru un organism vesnic proasat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod