Hydr8 Body & White Balance

Cum scapi de hiperpigmentatii? Simplu! Indiferent daca ele se afla pe gat, corps a maini, Medik8 iti recomanda o formula de atenuare a hiperpigmentarii cu o eficienta profesionala de renume.
Cum scapi de hiperpigmentatii?  Simplu! Indiferent daca ele se afla pe gat, corps a maini, Medik8 iti recomanda o formula de atenuare a hiperpigmentarii cu  o eficienta profesionala de renume.

Cum faci mai exact? Combini  hidratantul Hydr8 Body cu White Balance Serum. Ele actioneaza prompt si cu o mare precizie. Decolorantii vegetali si ingredientele active din White Balance Serum trateaza zonele cu hiperpigmentatii. Pentru ca mai apoi sa reduca culoarea si dimensiunea petelor.  La randul lui, Hydr8 Body ingrijeste si protejeaza pielea corpului gratie complexului Moisture Magnet, combinatie unica de hidratanti si amestecului de unt de cacao si unt de Shea.

Mizeaza pe Medik8.
Da un click pe dermaceuticals.ro. Produsele Medik8 se gasesc in farmaciile SensiBlu si farmacia Stejara. Pret: White Balance: 159,6 lei si Hydr8 Body: 163,3 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod