Eucerin lansează gama AtopiControl ce luptă eficient împotriva dermatitei atopice

„Nu pot folosi produse de machiaj pentru acoperirea feţei“. „Nu pot purta ţesături sintetice!“ „Am încercat atât de multe diete, este un coşmar“ – sunt doar câteva dintre declaraţiile femeilor care se confruntă cu această afecţiune a pielii numită dermatita atopică.
„Nu pot folosi produse de machiaj pentru acoperirea feţei“. „Nu pot purta ţesături sintetice!“ „Am încercat atât de multe diete, este un coşmar“ – sunt doar câteva dintre declaraţiile femeilor care se confruntă cu această afecţiune a pielii numită dermatita atopică.

Cum o recunoaştem? După pielea uscată şi roşie, eczemele sau inflamaţiile pielii feţei, a scalpului sau a zonelor coatelor sau genunchilor.

Dermatita atopică este o boală cronică ce se manifestă prin modificări de durată ale aspectului pielii (eczeme, piele excesiv de uscată, iritată, cu prurit), a cărei barieră de protecţie este perturbată.
Acest lucru conduce la inflamaţii, înroşire şi prurit (scărpinat), favorizând astfel pătrunderea alergenilor şi a microorganismelor prin pielea afectată. În cazul bebeluşilor şi copiilor, aceasta este o boală foarte greu de suportat, deoarece pruritul asociat în acelaşi timp cu inflamaţie şi cu senzaţie de piele care ţine, le provoacă un disconfort constant, care le afectează dispoziţia şi sănătatea.

Dermatita atopică poate apărea atât în cazul adulţilor, cât şi al copiilor, iar persoanele care suferă de acestă afecţiune au foarte multe limitări în ceea ce priveşte stilul de viaţă, de la hainele purtate (trebuie evitate ţesăturile sintetice), la produsele de îngrijire a corpului folosite (trebuie alese doar produsele specializate) până la nutriţie sau activităţile zilnice.
Persoanele care se confruntă cu o astfel de afecţiune ştiu că boala aceasta nu are un tratament definitiv şi că nu este uşor de controlat, deşi, cu ajutorul unei metode adecvate, se poate ţine sub control.

Experţii Eucerin au găsit o soluţie pentru îngrijirea şi tratarea pielii atopice: gama AtopiControl, care facilitează controlul dermatitei atopice, atât în faza asimptomatică (produse pentru Îngrijire de bază), cât şi în cea simptomatică (produse pentru Îngrijire activă).

Gama AtopiControl conţine ingrediente active de origine naturală care formează un complex de calmare a pielii, ce întrerupe ciclul pielii atopice - iritaţie, prurit, grataj, perturbarea funcţiei de barieră de protecţie a pielii, infecţie.
Acest complex este alcătuit din Acizi graşi Omega-6 care regenerează bariera cutanată, Licochalchone A care are un efect antiinflamator, Decandiol cu efect anti-bacterian şi Menthoxy-propanediol, care reduce pruritul. Produsele au o tolerabilitate foarte bună la nivelul pielii atopice, fiind potrivite atât pentru bebeluşi şi copii, cât şi pentru adulţi. Nu conţin coloranţi, conservanţi, parabeni, parfum sau corticosteroizi, pentru a preveni riscul apariţiei unor reacţii alergice.

Produsele din gama AtopiControl: Loţiune de corp, 250 ml; Ulei de duş, 400 ml; Cremă pentru faţă, 50 ml; Crema Acute, 40 ml; Spray Anti-prurit, 15 ml.

AtopiControl Loţiune de corp:  Folosită de două ori pe zi, loţiunea reface bariera cutanată a pielii, calmează iritaţia şi reduce pruritul (scărpinat).
Recomandată şi copiilor.  Preţ: 90 RON (250 ml).  Produsele AtopiControl de la Eucerin pot fi găsite exclusiv în farmacii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod