Dulceaţa Râureni, cu drag din natură!

Dulceaţa Râureni este produsă după reţete autentice, fără conservanţi sau coloranţi, din cele mai de preţ daruri ale naturii.

Dulceaţa Râureni este produsă după reţete autentice, fără conservanţi sau coloranţi, din cele mai de preţ daruri ale naturii.

 

Sortimentele de dulceaţă sunt realizate din fructe tradiţional româneşti precum vişine, nuci verzi, trandafiri sau fructe de pădure. Din fructe selectate cu atenţie şi conform reţetelor tradiţionale sunt realizate şi gemurile Râureni, ideale pentru micul dejun dar şi în prăjituri.   

Râureni produce sortimente de dulceaţă unice în România realizate din cele mai proaspete fructe de pădure.

Fie că este cea din afine, din fructe bine coapte, cu gust acrişor şi culese la începutul toamnei, cea de mure, din cele mai bune mure de pădure care îşi păstrează consistenţa şi în siropul dulceţii, sau cea din zmeură, dulceaţa Râureni poate deveni unul dintre deserturile preferate de întreaga familie.

Dulceaţa şi gemul Râureni sunt realizate din fructe selectate cu grijă, din producţia proprie sau din surse certificate, care  îndeplinesc toate normele de prospeţime, calitate şi aspect exterior.


Realizate conform reţetelor tradiţionale, bogate în fructe, dulceţurile Râureni pot fi savurate în orice moment al zilei, la micul dejun sau ca desert.    

La Râureni sunt produse peste 50 de tipuri de conserve, din fructe (dulceaţă, gem, compot, sirop) şi legume (murături, legume pentru mâncare, tomate, produse gata preparate şi oţet). 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod