Dosar Eva.ro: 7 femei din România care o duc bine de pe urma foştilor soţi

Facebook Twitter gplus Comenteaza

O femeie frumuoasă şi isteaţă are şanse mari să-şi găsească o partidă bună. Iar dacă ţinteşte în primul rând banii şi nu visează la cai verzi pe pereţi, pe care să vină vreun Făt-Frumos şi s-o ceară în căsătorie, are şanse mari să reuşească.

Câteva femei celebre din România şi-au asigurat o viaţă lipsită de griji după ce s-au căsătorit cu bărbaţi bogaţi şi influenţi, iar după ce au rămas fără ei au căpătat independenţă financiară sau au trecut la următoarea ţintă.

 

1 din 8

Monica Gabor, specialistă în Pink... Pong

Mariajul cu Irinel Columbeanu a fost lovitura vieţii pentru Moni. Tânăra băcăuancă a ieşit în lume, a devenit celebră şi a fost invidiată pentru "norocul" ei după căsătoria cu miliardarul de la Izvorani, în iulie 2006.

A făcut şi un copil, s-a plimbat prin străinătate, a devenit vedetă, a avut propriul reality-show şi şi-a făcut toate poftele cu banii lui Irinel. Dar numărătoarea inversă continua implacabil spre despărţirea pe care bârfele o prevestiseră încă de la nunta lor. În februarie 2011, ea a depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea, apoi a plecat în America şi s-a războit cu Irinel pentru custodia fetiţei lor. S-a spus că Monica a renunţat la o avere de 10 milioane de euro, dar ea câştigase, de fapt, tot ce avea nevoie pentru a trece la următorul nivel al jocului: un trai pe picior mare, faimă şi "palmares". În plus, a evitat la timp trecerea sa pe "linie moartă" când au ieșit la iveală episoadele lor de infidelitate.
Moni şi-a găsit repede un alt finanţator, generosul domn... Mr. Pink. Dar tot ce are acum i se datorează tot lui Irinel, care a făcut o doamnă din fata "protectorului" Dinu Damaschin.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Damayanti pe 11 Sep 2013, 06:29
  Pedeapsa divina

  Cica nu e bine sa judeci pe altul... Ca nu ai fost in pielea lui sa stii ce a simtit in momentele de criza... dar stiu un lucru pe lumea sta: diferenta intre oameni se face exact in momentele alea de criza, cand in ciuda tuturor motivelor ce te-ar impinge sa faci magarii, tu totusi te abtii de la a le face... Ca atare, in asteptarea pedepsei divine, ne lipsim de aceea pamateana...

  0
  0

 • alain pe 11 Mar 2012, 15:23
  so?so?

  Pai da, și o mare vina o are și "media" care contribuie din plin sa le facă "vedete". Pe Monica, noroc ca a ajutat-o soțul să-și ia și ia ...bacalaureatul ... Altfel, după cum evoluează lucrurile, mâine poimâine o sa o propunem și la "10 pentru România" ...!

  1
  0

 • No_Name pe 11 Mar 2012, 01:45
  so?

  Nu e de laudat ca unele dupa ce si-au atins telul sa-si umple buzunarasele cu fosnitori si au decolat rapid ,dar multe dintre relatiile vedetelor s-au terminat pe cale amiabila fara sa fie vorba ca doamnele s-au alesc cu ceva dupa divort. Chiar asa de rau sa duceti lipsa de imaginatie?

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod