Diagnostic precis si zambet 100% estetic cu tomograful computerizat 3D CBCT

Frumusetea se reda prin zambet, de aceea asigura-te ca te poti baza oricand pe aspectul natural si sanatos al dintilor tai. Sa zambesti nestingherit nu ar trebui sa fie un gest prin care sa iti pierzi increderea in tine. La fel cum te preocupi de sanatatea intregului organism ca sa poti realiza cu succes activitatile zilnice, acelasi lucru ar trebui sa se intample si daca functionalitatea si estetica zambetului tau sunt afectate.

Daca te regasesti printre persoanele care nu zambesc des din cauza unui dinte lipsa, este timpul sa alegi tratamentul cu implant dentar.

In plus, cu ajutorul tomografului digital 3 D CBCT, cea mai inalta tehnologie digitala in stomatologia moderna, beneficiezi de acuratete si precizie de 100% in diagnosticare...Acest lucru ar trebui sa iti dea incredere in reusita tratamentului chiar dinainte sa il incepi!

Diagnostic pluridisciplinar detaliat în 3D

Tomograful computerizat 3D poate satisface complexitatea unui diagnostic in mai multe specialitati ale stomatologiei actuale, de la implantologie pana la ortodontie, endodontie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala etc.

Aceasta tehnologie extrem de complexa creeaza practic un pacient virtual in 3D, oferind un grad maxim de precizie in diagnosticarea oricarei afectiuni dentare, fiind extrem de importanta in realizarea investigatiilor inainte de procedura cu implant dentar.

8 avantaje ale tomografiei computerizate 3D in tratamentul cu implant dentar:

- Ajuta medicul sa obtina o imagine in spatiu a zonei afectate – diagnosticare imediata
- Reduce la minimum riscul de esec al interventiei
- Grad ridicat de acuratete
- Expunere minima la radiatii – pot fi efectuate si in studiile post operatorii si in follow-up-ul pacientilor ce au realizat o interventie maxilo-faciala
- Imagini tridimensionale complete
- Diagnostic multidisciplinar
- Ajuta la planificarea optima a etapelor tratamentului cu implant dentar
- Experienta confortabila pentru pacient, fiind non invaziv

Asadar, fie ca piederea dintilor a fost cauzata de probleme gingivale, traumatisme la nivelul danturii sau doar cauzate de inaintarea in varsta, lipsa dintilor reprezinta o problema care trebuie rezolvata in timpul cel mai scurt, pentru a-ti mentine calitatea vietii la standardele dorite pentru toata viata.

Pana in 31 iulie pacientii poti beneficia de pachetul First Dental Implants Investigation Pack cu o reducere de 80% in clinicile DENT ESTET.
Poti descarca certificatul cadou de aici.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod