Descoperă produsele Frische, noua brutărie și patiserie premium online

Frische este noua brutărie și patiserie premium online, ce oferă produse unice, realizate după rețete tradiționale de origine germană.
Printre produsele create special de Frische, se numără pâinea Feminis. Bogată în calciu, magneziu, fier, acid folic și vitamina D, Feminis contribuie la menținerea unei diete echilibrate pentru femei și mame. Pâinea susține o evoluție sănătoasă a sarcinii și reduce oboseala, întărind sistemul osos și muscular.

,,Există un mit foarte puternic care s-a format în jurul produselor de panificație – dacă ne dorim o dietă sănătoasă, primul lucru pe care îl eliminăm din alimentația noastră este pâinea.
Cred că acest obicei nu este soluția potrivită. Alegerea unor produse de calitate, pregătite cu ingrediente proaspete, benefice pentru organismul nostru, consumate în doze și în momente potrivite și adaptate  stilului de viață al fiecăruia – da. Am regăsit în magazinul online Frische atât produse special create pentru femei și mame – cum ar fi pâinea Feminis –, cât și produse care conțin aportul de nutrienți de care avem cu toții nevoie și care au un gust excelent”, a declarat Carmen Brumă, ambasador Feminis – Frische.


Un alt produs unic realizat de Frische este pâinea 24 Brot. Un produs 2 în 1, pâinea este formată din două jumătăți – una destinată consumului pe timp de zi, cealaltă concepută pentru masa de seară. 24 Brot asigură, pe de o parte, necesarul de carbohidrați și fibre pentru energie în timpul zilei și, pe de altă parte, oferă aportul de proteine pentru seară. Ajustează metabolismul și este potrivită și pentru vegetarieni sau sportivi.

Produsele Frische sunt de asemenea potrivite consumului zilnic pentru întreaga familie.
Ingredientele din care sunt realizate acestea conțin necesarul de nutrienți, minerale și vitamine care susțin un stil de viață sănătos și activ. Cerealele integrale, tărâțele de grâu, semințele de in, susan, floarea soarelui sau amaranth-ul sunt îmbinate cu grijă pentru a prepara în laboratorul Frische produse savuroase și hrănitoare.
 
Produsele Frische sunt disponibile pentru comandă pe www.frische.ro. Utilizatorii pot opta și pentru realizarea unui abonament la produsele de panificație dorite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod