Cum sa avem zambetul perfect in aceasta toamna?

O data cu scaderea temperaturii reapar si anumite probleme dentare care ne trimit de urgenta la doctor. Probleme pe care le-am tot amanat si s-au agravat in timp. Din pacate multora dintre noi ne este frica sa mergem la dentist atunci cand trebuie, iar acest lucru are impact asupra danturii noastre. Ce facem insa atunci cand ne dorim o dantura perfecta si trebuie sa apelam si la implanturi. Lect. Univ. Dr. Alexandru Burcea (Helpdent Clinic) va prezinta o serie de proceduri noi care functioneaza foarte bine si sunt disponibile in clinica pe care el o conduce.

Dar sa incepem cu inceputul…

De ce sa nu va fie frica de procedura implantului?

•    Helpdent are numeroase colaborari la nivel international care ii permite clinicii sa fie cu un pas in fata celorlalti medici dentisti,deoarece medicii care lucreaza in clinica sunt la curent cu toate noutatile din acest domeniu,
•    Implanturile folosite sunt produse cu precizie si tehnica elvetiana
•    Implanturile beneficiaza de un tratament special al suprafetei , Plasma Blasted Largegrid and Acid-etched, tratament ce transforma si il pregateste in vederea realizarii unei osteointegrari rapide si corecte, au conexiunea conica hexagonala CloseFit,
•    Existenta sistemului de management al calitatii face ca implanturile sa fie ambalate intr-un mediu steril, fiind gama-sterilizate in prealabil,
•    Implantul dentar este o solutie moderna si eficace cu numeroase avantaje fata de metodele clasice folosite in stomatologie de proteza sau punte si rezolva edentatiile fara a afecta dintii vecini.

El implica introducerea in maxilar sau in mandibula a unor radacini sub forma de suruburi de titan  pe care se pot fixa lucrari protetice independent de dintii vecini rezultand o dentitie estetica si confortabila, foarte apropiata de cea naturala,
•    Nu exista vreo contra indicatie in functie de varsta, ele fiind fiind recomandate pentru pacientii de toate varstele carora le lipsesc dinti.

•    Sunt garantate o perioada indelungata de timp (10 ani), daca pacientul isi insuseste cu atentie toate indicatiile oferite de doctori.

Tehnica PRF-ului

Atat inaltimea, cat si grosimea deficitara a crestelor edentate reprezinta obstacole dificil de trecut in cadrul tehnicilor de aditie folosite in implantologia orala.

Provocarea cea mai mare apare atunci cand in zonele de augmentat exista defecte osoase importante care complica si mai mult predictibilitatea rezultatului, cat si manopera chirurgicala.
Helpdent Clinic este singura clinica din Romania unde se utilizeaza material de aditie de origine umana cu denumirea comerciala Regenaform® asociat cu utilizarea PRF-ului (Platelet-Rich Fibrin).

Tehnica PRF-ului a fost dezvoltata in Franta de catre Choukroun et. al. (2001) si reprezinta un concentrat de trombocite bogat in fibrin, utilizat pe scara larga pentru a accelera vindecarea tesuturilor moi si dure. Avantajele sale fata de PRP (Platelet-rich plasma –Marx 1998) sau PRGF (Plasma Rich in Growth Factors – Anitua 1999) includ usurinta de pregatire, cheltuieli minime si lipsa de modificari biochimice (nu se foloseste trombina bovina sau anticoagulant).

iRAISE

Este un sistem unic in in Romania si care poate transforma o interventie invaziva de Sinus Lift intr-o simpla procedura implantologica, acum, la indemana oricarui pacient.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod