Crema adeziva Corega - pentru un zambet increzator!

Pentru multi oameni, purtarea unei proteze dentare are un puternic impact emotional si fizic, care in unele cazuri poate duce la scaderea increderii in sine si chiar la izolare. Din aceasta cauza, persoanele trebuie informate ca purtarea unei proteze dentare este fireasca dupa varsta de 50-60 de ani si nu ar trebui sa le schimbe stilul de viata.
Unul dintre cele mai importante elemente in purtarea unei proteze dentare este si crema adeziva. Folosind o crema adeziva acomodarea cu proteza dentara este mai usoara. Aceasta formeaza o pelicula puternic aderenta si protectoare intre tesut si proteza dentara. Astfel, proteza este bine fixata, iar purtatorul ei poate sa manance si sa vorbesca fara emotia unui accident nefericit. In plus, acest strat impiedica patrunderea fragmentelor alimentare intre tesut si proteza, prevenind iritarea tesutului bucal.


Creme adezive Corega

Corega ofera purtatorilor de proteza 2 variante de creme adezive:
  • Corega Extra Strong cu aroma mentolata si efect de fixare pe parcursul intregii zile;
  • Corega Sensitive fara adaos de arome sau coloranti, ideala pentru persoanele cu alergii sau care urmeaza un tratament homeopat.

Utilizand crema adeziva Corega, puterea de masticatie creste cu 1/3 fata de utilizarea protezei dentare fara crema adeziva, iar asta inseamna ca purtatorii de proteze pot manca alimente mai dure, pe care pana acum le evitau.

Este important de stiut ca adezivele ofera beneficiile mentionate in cazul unei proteze bine executate si nu pot remedia defectele de executie ale unei proteze incorect confectionate.
Vizita periodica la medicul dentist este utila in prevenirea si rezolvarea acestor probleme.


Cum se foloseste crema Corega?


Cremele adezive din gama Corega sunt foarte usor de folosit: pe proteza bine curatata se aplica benzi subtiri de crema Corega, nu prea aproape de marginile protezei, apoi se introduce in gura si se tin dintii stransi pentru cateva secunde.

Este recomandat sa se astepte 5 minute inainte de a manca sau bea pentru ca adezivul sa patrunda in toate spatiile dintre tesuturi si proteza.
Se incepe cu o cantitate mica de produs si se creste treptat daca este nevoie.

Duza plata, patent exclusiv Corega, permite economisirea cremei adezive si aplicarea usoara, indiferent daca proteza este uscata sau umeda.


Produsele sunt disponibile in farmacii si magazine de tip hiper/supermarket.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 1 Dec 2013, 09:59
    rusine corega,fixodent si ce mai fi

    nici una din ele nu tine nici macar jumatate de ora fixata proteza,si mint cu nerusinare ca o fixeaza o zi, rusineeeeeeeeeee

    3
    0

  • olescu marin pe 21 Nov 2013, 16:41
    lipsa

    domnilor sau doamnelor de ce ati inceput sa deveniti hotii vedeti ca merge in mai toata tare si ce ati zis ca merge si la noi sa va fie rusine, despre ce este vorba ati inceput sa bagati aer in tuburile pe care le vindeti mai putina solutie, pasta, dar in schimb vindeti f. f.mult aer, sa va fie rusine ca asa ar trebuii sa va spun ca sunteti niste hotii va bucurati si la niste oameni necajitii,HOTILOR.

    0
    0

  • Tatu Viorica pe 7 Mai 2013, 14:18
    corega

    Mi-am pus proteza dentara in partea de sus si citiva dinti in jos ,am cumparat corega lipiciul care imi produce doar neplaceri ,la prima muscatura mi s-au dezlipit dintii de jos si de sus nu e tocmai cum faceti reclama ca se poate musca si intr-un mar cind la min e de la paine si aceea moale ,la prima muscatura s-au dezlipit si este neplacut sa vomit dupa fiecare auzi ce nu ati auzit niciodata deci inn concluzie nu imi ramine decit sa ies pe postul TV si sa dezmint

    3
    1

  • Cosmin pe 30 Aug 2012, 07:00
    Ajutati-ma sa dezlipesc dintii lipiti cu corega

    Am o problema, lui mama i-a facut o punte de cativa dinti si stomatologul i-a dat de proba lipiti cu guma de mestecat. Idee strasnica romaneasca, evident ca n-a tinut mai mult de-o zi. Mama a trebuit sa plece in provincie pentru o saptamana, asa ca si-a lipit dintii aia cu corega. Si de atunci stau tot lipiti, au trecut 3 saptamani, a facut si puroi la radacina, ca lucrarea nu era terminata pe canal. Dentistul a incercat sa desfaca dintii dar n-a reusit decat partial. De atunci ea nu stie cum sa desfaca lipitura, stie si ea ca a fost o idee proasta, dar dentistul nu-i da sansa decat sa-i taie toti dintii aia, insa lucrarea a fost scumpa, e pacat de cheltuiala. Cine ma poate ajuta cu o solutie de dezlipit corega ?

    10
    0

  • marina dragomir pe 17 Ian 2012, 22:02
    crema corega ultra strong

    va rog mult sa imi precizati daca este doar corega ultra fixare sau este si ultra strong.Daca puteti sa imi spuneti de unde as putea procura corega ultra strong? as dori chiar si 4 tuburi va multumesc mult ps. nu am gasit in nici o farmacie de aceea va scriu aici

    10
    1

  • benga veronica pe 25 Iun 2010, 17:57
    inflamatii gingivale

    as dori o informatie....de mai putin de o luna mi am pus proteza partiala ,pe partea de jos,problema este ca inflamatia nu mi trece,am aceasta besica care nu mi trece cu nici o crema iar proteza din cauza asta nu o pot suporta ,durerea este mult prea mare....nu stiu daca este din vina protezei care probabil nu a fost facuta bine...as vrea sa stiu ce as putea face?....m am gandit la fixator dar nu rezist din cauza durerii de gingie....va multumesc

    15
    4

  • emil.hadarag@yahoo.com pe 16 Ian 2009, 18:39
    Cât costă ?! Nu am găsit preţul şi alte condiţii de livrare !!

    Nu aveţi preţuri !

    15
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod