Cillit Bang, o casa curata toata vara!

Cu doar 3 produse Cillit Bang cu Noua Formula Concentrata vei curata fara efort murdaria, grasimea si piatra de pe orice suprafata din casa.
Toate femeile isi doresc mai putina munca in gospodãrie. Avem trei sfaturi pentru tine – 3 produse Cillit Bang pentru ca totul sa straluceasca de curatenie la tine in casa. Acum cu cele 3 produse Cillit Bang faci curatenie fara efort in toata casa (baie, bucatarie, hol) cat si in afara ei (gradina, curte).

Puterea de curatare a produselor Cillit Bang poate fi dozata in functie de gradul de murdarire a suprafetei pe care dorim sa o curatam. Pentru suprafete putin murdare se pulverizeaza Cillit Bang o data pe un burete ud, pentru suprafete murdare se pulverizeaza produsul de 2-3 ori direct pe suprafata respectiva, iar pentru suprafetele foarte murdare se pulverizeaza de 4-5 ori direct pe pete si se va lasa produsul sa actioneze cateva minute.

Cillit Bang pentru Curatat Grasimea - 750ml - ambalaj tip spray, pretul recomandat 14.99RON.
Cillit Bang pentru Curatat Murdaria si Piatra - 750ml - ambalaj tip spray, pret 14.99RON.
Cillit Cillit Bang pentru curatat Grasimea si Suprafetele Mari - la 1.5L in doua arome Fresh Force si
Citrus, pretul recomandat 14.99RON pentru ambele arome.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FChichi pe 14 Mar 2014, 12:25
    pete pe plita inox de la Cilit Bang

    Cilit Bang, cea mai mare porcarie! Plita de inox a ramas patata de la aceasta solutie. Producatorul ar trebui sa mentioneze pe ambalaj daca si cum se foloseste pentru suprafete de inox. Nu cred ca ar trebui folosita pentru inox! Stie cineva daca se mai poate remedia suprafata afectata?

    3
    0

  • pia sfetcu pe 17 Dec 2013, 21:42
    pete pe inox de la cillit bang...

    buna...am avut o experienta la fel de neplacuta cu solutia cillit bang.am patat o oala noua din inox...foarte scumpa...cine stie un remediu va rog ajutati/ma!

    1
    0

  • corina pe 24 Feb 2012, 18:06
    cillit bang

    si eu am folosit aceiasi varianta si mi-am distrus plita va rog sfatuitima cum sa scot petele

    6
    2

  • Dia pe 26 Oct 2011, 10:15
    Cillit Bang

    Am folosit Cillit pt. murdarie si piatra pe plita de inox ( aragaz) si toata mi-a patat-o.Sfatuiti-ma cum sa scot acum petele pt. ca arata foarte urat.Va multumesc!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod