Cerazette - contraceptie sigura fara estrogen

Ti-ai dorit mereu o alternativa fara estrogen la contraceptivele orale combinate? Daca raspunsul e afirmativ, afla ca se gaseste acum si la noi Cerazette, pilula contraceptiva care inhiba constant ovulatia.
Cerazette are acum o fereastra de 12 ore pentru pilulele omise, ceea ce inseamna mai mult confort, o complianta mai mare, eficacitate crescuta si anxietate scazuta.  Noua pilula este o metoda contraceptiva cu eficienta inalta, este sigura in proportie de 99% dintre cazuri.

Ca si celelalte pilule, acestea se iau zilnic, aproximativ la aceeasi ora, astfel incat intervalul dintre doua comprimate sa fei intotdeauna de 24 de ore. Prima tableta se ia in prima zi a sangerarii menstruale. Apoi se administreaza cate o pilula pe zi.
Daca se incepe administrarea in ziua 2 - 5, in timpul primului ciclu este recomandata o metoda de bariera in primele 7 zile de administrare a pilulelor.


Daca uiti pilula....

Protectia contraceptiva poate fi redusa daca trec mai mult de 36 de ore intre doua pilule. Daca ai mai putin de 12 ore de intarziere, pilula uitata trebuie luata imediat ce-ti amintesti de ea, iar urmatoarea - la ora obisnuita. Daca au trecut mai mult de 12 ore, trebuie sa folosesti o metoda contraceptiva suplimentara pentru urmatoarele 7 zile.

Poti incepe tratamentul contraceptiv cu Cerazette dupa nastere, inainte de revenirea menstruatiei.
Pilulele nu influenteaza productia sau calitatea laptelui matern. Cerazette se poate administra si in timpul alaptarii. Totusi, cresterea si dezvoltarea copilului tau trebuia urmarita atent daca utilizezi Cerazatte in perioada alaptarii.


Reactii adverse

Cel mai obisnuit efect secundar este sangerarea neregulata. Pentru ca determina inhibitia ovulatiei aproape de 100%, sangerarea neregulata este mai intalnita decat la pilulele doar pe baza de progestagen. Dupa cateva luni de la utilizare, sangerarile devin mai putin frecvente.

Alte efecte secundare pot fi: aparitiai acneei, schimbari de dispozitie, durere de san, greata sau crestere in greutate.

Cerazette se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala si se gaseste in farmacii.
Pretul recomandat este de 57 Ron pentru o cutie cu trei folii de pilule (o folie este necesara pentru o luna).

 

Comentariile 1-50 din 108

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionescu Maria pe 19 Ian 2020, 19:51
    Despre cerazette

    Nu mai alăptezi am voie să mai iau cerazette?

    0
    0

  • Moisin Iuliana elena pe 13 Ian 2020, 22:23
    Cezarette

    Bună seara și eu iau cezarette de 5 luni și nu a-mi cade parul da nu mam văzut de 2 luni și aștept luna aceasta am făcut 3 seturi și nu sunt an sarcinata dar am fost la ginecolog și mia zis ca a-mi reglează pilulele menstruația ma simt amețit tot timpul

    0
    0

  • Sureyya pe 9 Ian 2020, 17:05
    Cezarette

    Pot rămâne însărcinată dacă iau cezarette și am contact sexual in timpul sângerări nefrecvente?

    0
    0

  • nicoleta pe 30 Apr 2015, 12:31
    cezarette

    am 8 luni de cand am nascut iau cezarette si nu mi-a venit menstruatia niciodata de cand am nascut si ma ingras de la ele ca ajung la greutatea de cand eram insarcinata.a si alaptez. ce ar trebui sa fac freau un sfat ca nu stiu ce sa fac sa renunt sau nu la ele.

    0
    5

  • mirela pe 22 Apr 2015, 23:24
    cerazette

    nu este bun, mi-a picat tot parul din cap

    0
    0

  • nico pe 18 Dec 2014, 20:23
    intrbare

    Buna am fost la control dupa un an de la nastere si mia recomandat sa eau cerazette dar numi mai vine ciclul sa incep sa le eau....Va rog spuneti-mi si mie dak e posibil sa le pot asa fara ciclu.......Multumesc

    0
    1

  • manuela pe 10 Nov 2014, 10:45
    protejare

    Buna ziua. Am nascut acum 3 luni si pana acum nu am luat nici un fel de anticonceptionale neavand nevoie. La controlul de la 40zile de la operatia de cezariana dr mi-a prescris sa iau cerazette fara nici o pauza. Mentionez ca inca nu mi-a venit menstruatia. Trebuie sa iau pilulele chiar daca nu am contact sexual?

    5
    7

  • Ana Maria pe 12 Mai 2014, 22:22
    cerazette

    buna seara am si eu o antrebare eu am nascut acum 3 luni si mea venit sangerari dupa 40 de zile ma dat an emoragie am ajuns la spital mia facut tament miam revenit luna asta pe data de 03:05 mia venit regular am anceput sa eau pastile Cerazette din prima zi cum mia recomandat ginecologa ca am facut analizele si mia recomandat aceste pastile nu ma simnt bine de loc am sangerari depe 03:05 si acum suntem an 12:05 si tot sangerari am este normal sa fie asa cu stare de voma ameteli si ami cade paru si am slabit foarte tare astept si eu raspunsul va multumesc

    0
    0

  • alina pe 18 Ian 2014, 16:13
    cerazette

    mie mi a recomandat astazi medicul ginecologic sa iau cezarette deoarece am uterul ff marit si am cm f abundent pt care sunt ff anemica.mi s a spus ca este normal sa am sangerari nesemnificative mai multe intr o luna,sau sa dispara ciclu cu lunile,sa mi fac pb doar in cazul in care am sangereri abundente semnificative.mi s a mai spus ca nu au efecte adverse,ingrasare,cadere par,etc

    0
    0

  • Flori pe 23 Nov 2013, 07:06
    Efectele negative ale anticonceptionalelor in viitor

    Dragele mele, eu am trecut printr-o experienta neplacuta dupa nasterea celui de-al doilea copil: in urma cu doi ani inainte sa raman insarcinata am luat anticonceptionale de mai multe feluri pentru chisturi pe ovar, nestiind ca sunt predispusa genetic la tromboze. In timpul sarcinii am facut de doua ori tromboflebita la picioare apoi dupa ce am nascut copilasul am facut tromboza cerebrala . De aceea sfatul meu este sa aveti mare grija si sa va faceti niste teste de sange inainte de a folosi anticonceptionale, chiar daca sunt costisitoare, ca nimeni nu stie ce ascunde organismul sau. Efectele negative ale anticonceptionalelor sunt mai mari decat beneficiul lor, dar se vad dupa ani nu dupa doua trei luni de la administrare. Asa ca fiti precaute la administrarea anticonceptionalelor indiferent de denumirea lor.

    0
    1

  • maria pe 21 Nov 2013, 19:30
    cezarette

    am o fetita de 11 luni si alaptaz mi sa recomandat sa iau cezarette e prima folie astazi trebuia sa imi iau pilula dar miam dat seama ca am uitat sa o iau pe cea de ieri si leam luat pe amandoua mai am 5 pastile s termin folia si mentionez ca n am mai avut relatii de 2 saptamanii

    0
    0

  • roxana pe 16 Oct 2013, 07:50
    anticonceptionale

    buna ziua...eu am luat aceste pastile timp de un si jumatate aproape si singurul lucru mai putin placut a fost ca din cand in cand aveam sangerari neregulate...in rest am fost extrem de multumita de ele...le-am luat la 6 saptamani dupa ce am nascut,la recomandarea medicului bineinteles,pentru ca alaptam...imi venise deja,dar nu le-am luat din prima zi a ciclului...acum vreau sa le iau din nou,dar vroiam sa va intreb,chiar este obligatoriu sa fie luata prima pastila din prima zi a sangerarii?va multumesc.

    9
    0

  • melania pe 2 Oct 2013, 09:15
    parere

    buna fetelor,, dupa cum stiti toate anticonceptionalele in grasa dar cum? pai cum altfel cand noi mergem mai des la frigider decat la alergat,,,pe inteles ne ingrasam pentru ca mancam nu pentru ca luam cezarette sau altele... apoi toate au in continut hormoni mai mult sau mai pution ,,logic gandind bagam in organism un surplus de hormoni asa ca este normal ca org nostru sa reactioneze,,, ne ingrasam, suntem mai nervoase,,mai calme fiecare cum e lasat de Dumnezeu.eu am 2 copii un baiat de 12ani,si o fata de 6luni, inaintea fetei am luat anticonceptionale 8ani , iar cand am ramas cu fata le am lasat de 4 luni,,adik nimic artificial,,,am lasat as mearga de la sine,,, mai multe vitamine,,,sucuri de fructe,,lapte,, si nu am avut nici o problema cu fata slava domnului,,,,4kg si 56cm, va pup sa fiti sanatoase,,,acum iau cezarette dar merg pe langa frigider nu la frigider,,,ma intelegeti, totul este in puterea noastra. sa ne mentinem.

    5
    0

  • loredana pe 13 Sep 2013, 12:33
    stare proasta

    buna cand avea baietelul meu 1 luna si o saptamanna mi-a venit cm si am inceput sa iau cerazette dupa 10 zile mi-a venit iar cm cu dureri ingrozitoare de burta iar acum baietelul meu are 6 luni si nu mi-a mai veit deloc cm.Am slabit,parul imi cade si nu ma simt bn deloc de la aceste anticonceptionale........nu stiu de ce dar nu am nici pofta de mancare ast pareri de la voi fetelor va pup

    6
    0

  • Caty pe 13 Mai 2013, 13:24
    Cerazette

    Eu iau de 32 zile aceste pilule, din prima zi a cm si dupa 13 zile mi-a venit din nou cm , care tine de pe 28 aprilie-07 mai si apoi a revenit p 09 maipana in present. Sincer, nu stiu ce sa mai fac, medical zice ca e normal, deoarece nu am mai luat contraceptive niciodata. Mi-au fost recomandate pt. un polip endometrial. Mltumesc pt ajutor.

    6
    5

  • larisa pe 6 Mar 2013, 17:22
    INTREBARE

    BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA NU STIU CE SA FAC AM INCEPUT SA IAU CERAZETTE DE CIND AM IESIT DIN SPITAL ASA MIA RECOMANDTA MEDICUL SI ACUM AM O PROBLEMA . COPILUL MEU ARE 9 LUNI SI NU MAI ALAPTEZ DAR NU STIU CE SA FAC EU LE IAU INCONTINOARE DAR NU STIU DACA TREBUIE SA FAC PAUZA LA VENIREA MENSTRUATIEI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT VA MULTUMESC

    17
    8

  • caty pe 4 Mar 2013, 17:14
    cerazette

    buna am inceput sa iau cerazette de 1 luna medical mia spus cand termin 1 folie sa fac pauza 5 zile apoi sa incep alta dar din prospect am inteles ca nu tr sa fac pauza ce ma sfatuiti?

    31
    3

  • Ioana L pe 17 Feb 2013, 02:00
    cerazette

    Buna tuturor, am si eu nevoie de un sfat. Sunt in Uk si iau cerazette la recomandarea medicului desi nu am nascut niciodata,le iau de 2 saptamani si am observat ca am scurgeri mamelonare, sunt insarcinata sau e vorba de ceva grav? Trebuie sa precizez ca ultimul cm normal l-am avut pe 1-9 decembrie 2012 , dupa 9 zile,respectiv 20 decembrie mi-a venit iar cm si a durat 3 zile...(am facut tratament timp de o luna cu antibiotic) . Urmatorul cm l-am avut pe 2-5 februarie 2013, pana pe 2 februarie am facut cateva teste de sarcina si au iesit negative. Nu mai am rabdare pana luni,sunt ingrijorata. Multumesc!

    10
    0

  • Laura A. pe 4 Feb 2013, 12:48
    anticonceptional CERAZETTE

    buna ma aflu in a 45 a zi de la nastere iar dr mi_a recomandat cerazette.pot sa le incep de azi mentionez ca nu mi_a venit cm.trebuie incepute de luni?sau le pot incepe de astazi marti?ast raspuns!

    18
    5

  • ludmila pe 21 Ian 2013, 16:29
    contraceptie

    buna ziua vreau sa intreb si eu ceva am un baietel de 11 luni si inca alaptez pot folosi aceste anticonceptionale cerazette multumesc!

    15
    1

  • ela pe 4 Ian 2013, 19:12
    cerazette

    iau cerazette de un an si ceva. inainte de asta cu ceva timp am folosit injectia contraceptiva pe baza de progesteron similara acestei pastile. la mine este invers fata de cum se plang majoritatea aici. imi este foarte bine cu aceasta pastila, o tolerez foarte bine, nu m-am ingrasat deloc, nu mai am dureri de sani sau de ovare, si nu mai am nici menstruatie. e adevarat ca in primele 2 luni de cand am inceput sa le iau am mai avut sangerari usoare in perioada in care ar fi trebuit sa am menstruatie, asa mi se intamplase si cu injectia, dar apoi s-a reglat si nu mai am nicio predispozitie. si un alt avantaj, faptul ca am apetit sexual. alte pilule imi inhibau cheful de ... in concluzie, depinde de organism. consider un avantaj faptul ca stopeaza menstruatia-sangerarea mai ales in cazul unui uter fibromatos sau formatiuni edometrizice

    10
    0

  • luci pe 2 Dec 2012, 13:27
    uter fibromatos la nivelul corionului cu metroragie

    am fost la medic ginecolog si mia recomandat cezarette pentru ami rezolva aceasta problema desi pana acum am luat alte anticonceptionale orgametril si nu au facut nimic decat sa ma ingrase foarte mult problema mea este una de interventie chirurgicala acest cezarette in acest moment nu face decat sa am o durere ka nivekul sanilor si tendinta de ingrasare

    1
    3

  • elena pe 21 Nov 2012, 12:37
    exp.mea

    buna,cerazette se ia in timpul alaptarii chiar daca nu ai ciclu menstrual pt ca exista riscul sa ai ovulatie fara sa ai sangerari dupa ce nasti mai ales dc alaptezi, ,poate provoca mici sangerari in timp ce le iei,nu cade parul dela ele,parul cade din cauza reglarii hormonale dupa sarcina .cel putin asta mi-a zi mie doctorul meu

    8
    1

  • dana pipos pe 1 Nov 2012, 08:40
    cerazette

    eu am luat aceste pastile,ciclul ma tine f mult ,in jur de 10 zile ,ma epuizeaza la maxim asa ca renunt la ele.

    3
    0

  • Alexandra pe 30 Oct 2012, 22:29
    E normal sa ai sangerari daca iei Cerazette

    Buna ziua!Iau aceste pastile de 6 luni de zile si sangerarile as putea spune ca sunt normale daca iei aceste pastile.Medicul meu mi-a zis ca este ceva normal sa ai sangerari timp de cateva luni.Mai abundente,mai putin abundente..

    2
    0

  • gabi pe 30 Aug 2012, 16:46
    despre cerazete

    va recomand sa nu luati asa ceva eu am luat si de 2 saptamani ma lupt cu hemoragie numai cheaguri curg din mine cat timp leam luat cm nu a venit deloc apoi leam aruncat la gunoi medicul de familie mia interzis sa le mai iau puneti-va sterilet este cel mai bn asa

    0
    3

  • alinamariascurtu pe 10 Aug 2012, 22:50
    cerazzet

    buna am un baietel de 3 luni acum o luna am anceput sa iau cerazzet la recomandarea dr mia venit cm dar dupa o saptamana am inceput sa am scurgeri maronii nu foarte mult dar cat sa ma patez pe lenjerie.ati patit si voi asa ?va multumesc astept raspuns

    12
    4

  • catalina pe 9 Iul 2012, 16:53
    buna ziua

    am si eu o intrebare se poate sa nu iti mai vina cm si sa iti intarzie de la pastilele cerazett?pentru ca eu am luat pastile din prima zi de cm si acum mai am 2 si termin folia si inca nu mi-a venit cm?este normal?

    12
    0

  • PAULA pe 9 Iun 2012, 12:24
    AJUTOR

    Buna,am o fetita de 10 luni pe care inca o alaptez.In astea 10 luni cm nu mi-a venit.Acum 10 zile am inceput sa iau cerazette si azi m-am trezit ca mi-a venit cm.ACUM NU STIU CE SA FAC SA CONTINUI SA IAU PILULELE SI IN TIMPUL CM SAU SA MA OPRESC???????

    30
    10

  • cristina pe 5 Mai 2012, 00:20
    intrebare

    vreau sa stiu si eu daca trebuie intrerupte pilulele in timpul cm??am auzit si eu la multe fete dar nu stiu daca asa trebuie va rog sa-mi dati un raspuns...

    11
    5

  • cristina pe 5 Mai 2012, 00:16
    cerazette

    buna!eu am inceput sa iau cerazette pe 16apr la recomandarea dr.si mia venit cm pe 1.05..nu am luat pastila din prima zi a cm deoarece am fc un ciurotaj inainte k 3 sapt sa incep sa iau cerazette dar asa ma sfatuit medicul sa le iau ianinte de ami venit cm,mi sa spus k o sa-mi vn cm pe data de 22-24:05 dar mi-a venit pe 01:05,am avut stari de reata si dureri de san,de ingrasat inka nu mam ingrasat si sper sa nu ma ingras ptr k orikm ma lupt k kg.......ast sa mai aud si eu vesti si o sa va mai tin si eu la curent cu ce o sa mai mi se intample...aaaa si am uitat sa va zik k am diabet si medikul mia spus ca cerazette sunt singurele pilule care se pot administra la diabet......

    8
    4

  • ale pe 19 Apr 2012, 23:05
    RASP

    daca vrei sa faci un bebe inainte cu cat timp trebuie sa le las?rasp urgent va rog

    8
    9

  • mirela pe 18 Apr 2012, 13:37
    anticonceptionale

    buna ma aflu in a 40 a zi de la nastere iar doctorita mi_a recomandat cerazette.pot sa le incep de azi mentionez ca nu mi_a venit cm.trebuie incepute de luni?sau le pot incepe de astazi miercuri?ast ras

    19
    4

  • irina pe 5 Apr 2012, 17:34
    cerazette

    Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, cred ca am facut o mare gafa si nu stiu ce se intampla. Am o fetita de 5 ani si m-am despartit de tatl ei inca de cand avea aceasta 5 luni. Nu am mai avut contact sexual dar pe atunci, cand alaptam, mi-am amintit ca mi-au fost prescrise aceste anticonceptionale Cerazette. Am inceput pe 4 februarie la ultimul ciclu normal, apoi in martie cam pe 5 au mai venit cateva picatori de menstruatie iar din data de 7 martie nu am mai luat deloc Cerazette intrucat nu mi s-a parut normal sa nu mai vina aproape deloc menstruatia, deci am luat din data de 4 februatie pana pe 07 martie 33 zile Cerazette. Acum, in aprilie pana la aceasta data nu mi-a venit deloc menstruatia, am fact 2 teste de sarcina din care rezulta ca nu sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac. Dupa cat timp ar trebui sa vina menstra? Va multumesc!

    26
    11

  • Elena pe 10 Mar 2012, 13:51
    Cerazette

    Buna.am nascut p 23 Ian si la controlul de 6 sapt medicul mia recomandat cerazette...si nu stiu cum sa le iau pt k el mi lea precris miercuri pot sa le iau in oricare zi a sapt sa trebuie sa astept pana luni k sa incep cu prima pastila???si la cat timp dupa administrare nu mai pot folosi alt miljoc de contraceptie???va multumesc ast rasp d-voastra.

    25
    0

  • tina pe 30 Nov 2011, 23:23
    Raspuns ANCUTA

    Ancuta nu poti lua doar 3 zile,in primul rand nu si-ar face efectul,dar de ce sa le mai iei pt 3 zile,poti folosi alt mijloc de protectie,ai nascut, ti-a venit ciclul,mai alaptezi?

    8
    7

  • ANCUTA pe 25 Nov 2011, 17:07
    POT SA IAU DOAR 3 ZILE PE SAPTAMANA?

    BUNA SOTUL MEU ESTE PLECAT TOATA SAPTAMANA VINE DOAR 3 ZILE ACASA SI NU STIU CUM SA FAC POT SAI IAU DOAR 3 ZILEPE SAPTAMANA CUM SA FAC FA ROG SPUNETIMI SI MIE UN SFAT VA MULTUMESC.

    5
    1

  • tina pe 20 Nov 2011, 13:35
    Cerazzete

    Buna fetelor,si eu iau aceste pilule de 5 luni,baietelul meu are acum 7 luni,deci de la 2 luni am inceput sa le iau,inca alaptez si se pare ca nu l-a afectate cu nimic pe bb,nici ciclu nu i-a venit deloc de cand am nascut,pilulele le-am luat intro zi de luni si de atunci le iau fara pauza,termin o folie incep alta si tot asa ,preblema e ca de vreo 2 sapt ma simt ff rau,ameteli si stari de voma plus dureri de cap graoznice,voi ati patit asa ceva?Nici nu stiu ce sa mai fac,le-as opri dar alte pilule pe perioada alaptarii nu sunt. Voi ati avut asemenea stari? Oi fi insarcinata....imposibil,alaptez,nu mi-a venit ciclu si iau si pilulu,imposibil nu???

    0
    6

  • lepadatu nicoleta pe 7 Nov 2011, 18:58
    contraceptive

    da este bn chiar azi am fost la ginecologie si mi-a prescris doctora si eu am nascut prin cezariana acum 2 luni

    11
    0

  • mony pe 7 Nov 2011, 13:53
    sarcina

    buna,nu mia venit ciclu de 7 luni e grav?am nascut prin cezariana.se pote lua cerazette daca nu mia venit ciclu?va multumesc

    3
    6

  • olimpia pe 3 Nov 2011, 23:25
    intrebare

    buna.am un baietel de un anisor incurand.inca il alaptez.am luat cerazete la indicatia medicului.am inceput acum 2 luni.mi s-a spus clar sa incep in prima zi a cm.in prima luna nu am avut nimic ,in schimb acum a 2 luna de cand mi-a venit cm nu s-a mai orit.ei bn nu mai curge ca in primele zile dar curge destul cat sa ma patez tot timpul.e normal asa ceva?

    23
    0

  • clara pe 2 Nov 2011, 03:41
    cerazette

    buna tuturor. las acest comentariu deoarece eu am luat cerazette vreme de 4 ani. intr-adevar am avut parte de sangerari abundente in primele luni de administrare, dupa care aceste sangerari intermenstruale s-au oprit. aveam cm de 2 ori pe an, maxim. nu am suferit cresteri in greutate, dereglari hormonale sau vreun alt efect secundar.

    2
    0

  • georgiana pe 13 Oct 2011, 12:34
    cerazette

    Buba fetelor, eu am nascut in iunie, din fericire nu aici ci in Belgia si la o saptamana de la nastere medicul de acolo mi-a recomandat cerazette spunandu-mi ca nu influenteaza alaptarea si ca e posibil sa imi vina sau nu menstruatia dar mentionand ca in momentul in care opresc alaptarea sa vin la control pentru am prescrie alte conceptionale. Problema mea e ca de la nastere si pana acum am sangerat continu, la inceput 3 saptamani abundent, ceea ce e normal dar dupa a continuat, la inceput am zis ca e din vina mea ca tot am uitat sa iau cate o pastila dar vad ca nu se opreste. Sa precizez ca am oprit lactatia, pur si simplu nu a mai fost lapte,dar nu am reusit sa ajung la medic sa iau alte pastile si am hotarat sa nu mai iau cerazette. O sa merg la control saptamana viitoare si o sa va tin la curent cu ce imi va zice medicul.

    4
    0

  • monica pe 7 Oct 2011, 22:11
    buna

    am nascut acum 6 luni si nu mia venit ciclu,este grav?pot lua cerazette daca nu mia venit...va multunesc

    6
    0

  • raluca pe 23 Sep 2011, 18:19
    e bine sau nu?

    buna, am nascut de 2 luni, cm nu mi-a venit deloc si iau cezarette de 2 sapt la recomandarea medicului ginecolog, pe prospect scrie ca trebuie luate din prima zi de ciclu. nu am stiut ce sa fac si am inceput sa le iau. este bine sau trebuia sa astept cm? care nu stiu cand urma sa vina. va multumesc!!!

    4
    0

  • ana pe 5 Sep 2011, 13:42
    cerazette

    e prima luna de cand iau cerazette la recomandarea medicului ginecolog pt k am un chist de 7 cm,dar dupa 10 zile am inceput sa am sangerari,nu mult doar cat ma patez deja am de o saptamana si nu imi mai trece si nu ma doare nimic,a mai patit cineva asa credeti ca este normal sa tina atat de mult?

    2
    4

  • Dada pe 3 Sep 2011, 23:45
    Ptr.Adriana

    Adriana nu se face nici o pauza la anticonceptionalele astea.Se iau in contnuare insa sunt in special recomandate femeilor care alapteaza.

    4
    2

  • adriana pe 19 Aug 2011, 16:06
    pauza sau fara pauza de 7 zile intre folii???

    buna, iau pastile de trei luni, la inceput am avut sangerari dar nesemnificative, s-au oprit dar de atunci nimic absolut, nici macar urma de vreo scurgere ce sa mai vorbesc de cm !!! Adevarul e ca ii pt prima data cand iau pastile contraceptive poate ca acesta este motivul, dar nu inteleg de ce cm nu mi-a venit inca! mi-am facut si test, desarcina nu incape vb sunt deja 3 luni de cand cm nu mi-a venit...in rest alte reactii nu am sunt la fel de slaba si de simtit ma simt exact k inainte! astept vreun sfat din partea cuiva ..Mersi

    4
    7

  • carmen pe 12 Aug 2011, 14:25
    cerazette si menstruatia

    buna fetelor.. am o fetita de 4luni si nu mia venit menstruatia deloc dupa nastere si am inceput si cerazette,am slabit si imi cade parul ce sa fac oare ramai insarcinata dak nu tia venit menstruatia si incepand si viata sexuala........

    26
    0

  • Barbu Mariana pe 9 Aug 2011, 11:41
    cerazette

    Am luat Cerazette ca nu-mi venea ciclul menstrual si dupa 35 zile mi-a venit sar nu se mai opreste.Ce sa fac?

    10
    4
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod