Cele mai căutate tratamente estetice în primăvara 2019

Că vrei sau nu să-ți faci un cadou. Că simți sau nu să faci un retuș al felului în care arăți. Că ai senzația că pielea ta a ieșit „șifonată” din acest sezon rece. Indiferent care îți este planul, important este să știi care sunt tratamentele estetice recomandate a fi făcute în primăvara 2019.

„De la început, ar fi bine să se rețină că odată cu apariția soarelui, peelingurile chimice realizate la nivelul feței, decolteului sau a mâinilor sunt interzise. Ce avem voie să facem, nu este nici dureros și nici invaziv, sunt procedurile despre care vom discuta în continuare!”, explică dr. Gabriel Mazilu, Medic specialist Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică, doctor în Științe Medicale.

1. Rehidratarea pielii cu acid hialuronic. Intervenție estetică care redă luminozitate tenului, conferă un aspect întinerit.


2. Pachete de volumizare facială, cu acid hialuronic - augmentare pomeți, tratament șanțuri nasogeniene, conturare linie mandibulară, augmentare bărbie, tratamentul cearcănelor, umplerea unor defecte la nivelul feței sau lifting non-chirurgical cu acid hialuronic.


3. Tratament cu toxina botulinică a ridurilor de expresie (botox).


4. Tratamentul bărbiei duble (eliminarea gușei) cu solutie injectabila. Important de știut aici că sunt necesare cel puțin 2 ședințe.


5. Augmentare buze cu acid hialuronic.


6. Stimulator de colagen - injectare, pentru repararea anumitor zone de la nivelul feței care nu pot fi tratate cu acid hialuronic.


7. Terapia Vampir sau Terapia Dracula (PRP), pentru reparare, regenerare și hidratare a feței. Sunt necesare 3 - 4 ședințe, în primul an, și, ulterior, pentru întreținere, 2 sedinte/an.


8. Tratamente adjuvante, cu laser, la nivelul feței, plasmă, radiofrecvență.  


9. Tratamentul vergeturilor, a celulitei și a depozitelor mici de grăsime de la nivelul corpului.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod