Ceaiurile Twinings, disponibile si la noi in tara

General Parma Food aduce si in Romania renumitele ceaiuri Twinings prezente pe piata internationala de peste 300 de ani.
Pentru acest sfarsit de iarna va recomandam doua variante de ceaiuri Twinings:

1. Green Tea & Lemon: sursa de ceai verde Twinings din orientul indepartat, este mixata cu aroma naturala a lamailor zemoase pentru a va oferi un ceai energizant, plin de savoare. Natural si plin de antioxidanti cu un gust delicat si o culoare subtila va creeaza starea activa necesara inceperii unei noi zile;

2. English Breakfast: un ceai traditional, o aroma puternica, robusta de ceai negru, un mixt reusit de arome ale ceaiurilor indian & ceylon pentru dimineti perfecte.

Ceaiul reprezinta o alegere perfecta pentru clipele de relaxare.
In diferite arome, ceaiul ofera o hidratare potrivita. Pentru mentinerea nivelului optim de lichide in corp ar trebui sa consumam 1.5l de apa pe zi si chiar mai mult daca avem un stil de viata activ. Ceaiul reprezinta alegerea potrivita pentru pastrarea nivelului optim, mai ales daca este consumat frecvent si in cantitati mici.

Botanistii chinezi au fost primii care au apreciat proprietatile benefice ale ceaiului acum 5000 de ani. Acum aceste afirmatii sunt sustinute de rezultatele cercetarilor stiintifice, ceaiul contribuind pozitiv la un regim de viata sanatos.
Ceaiul a ajuns practic cea mai populara bautura de pe mapamond dupa apa.

Un antioxidant natural, ceaiul a demonstrat ca reduce riscul bolilor coronariene si colesterolul. Consumat in cantitati moderate, ceaiul verde ajuta la preventia hipertensiunii arteriale. Infuziile (precum cea de musetel, de exemplu) ajuta la relaxare si odihna, fiind un somnifer natural si inofensiv pentru organism, ajuta digestia si starile generale de rau si greata.

Pret Green Tea & Lemon: 6.9 RON/cutie = 25 pliculete 2g
Pret English Breakfast: 8.9 RON/cutie = 25 pliculete 2g


Sortimentele de ceaiuri Twinings


  • Classic tea - amestecuri de diferite tipuri de ceai negru: Earl Grey, LadyGrey, Prince of Wales, English Breakfast.
  • Green Tea – amestecuri de ceai verde cu arome: Green Tea & Lemon, GreenTea & Mint, Green Tea & Jasmine.
  • Flavoured Black Tea – ceai negru in amestec cu piersica, vanilie sau fructe rosii de padure.
  • Herbal & Fruit Infusions – o alternative a ceaiului si cofeinei: Apple, Cinnamon & Raisin, Pure Camomile, Pure Peppermint, Lemon and Ginger.
  • International Tea - Indian Tea, African Tea, Brazilian Baia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod