BABY SPA – prima gradinita a copilului tau!

Cati ani are copilul tau? E la gradi? Atunci ce-ar fi sa il aduci la prima lui experienta de acest fel? Una speciala, acvatica: Baby Spa.

Stii deja ca prima intrare in colectivitate a copilului tau presupune analize medicale obligatorii. Logic, nu-I asa? Sumar de urina, examen coproparazitologic, exudat faringian si nazal, aviz epidemiologic de la medical pediatru.

Noi, la Baby Spa, tinem foarte tare la aceste detalii.  De ce atata rigoare? Raspunsul e simplu: pentru tine si pentru siguranta copilului tau.

Inovatia Baby Spa se traduce la fiecare pas.

Calitatea apei, atent controlata, igiena impecabila si siguranta oferita celor care trec pragului locatiei.

Daca esti curios, sa stii mai multe, iata detalii. La Baby Spa, calitatea apei este verificata saptamanal. De ce? Pentru ca ea depinde in proportie de 80% de filtrare.  “Acesta este unul dintre motivele pentru care la Baby Spa suntem extrem de stricti cu  acest tip de proceduri”, spune Anca Grecu, Manager Baby Spa. “In plus, aplicam in regim dublu reglementarile sanitare in vigoare.
Astfel, intreg volumul de apa al piscinei este trecut prin instalatia de filtrare o data la o ora si 15 minute”, adauga ea.

Si unde mai pui ca tratarea chimica si dezinfectarea apei se face prin intermediul unei instalatii de electroliza salina de ultima generatie. Avantajul? Solutia salina nu afecteaza negativ  tegumentele, mucoasa gastrica si caile respiratorii ale copiilor.

Si daca ai putea sa crezi, ca totul se opreste aici, ei bine afla ca tot pentru dezinfectarea si sterilizarea apei, la Baby Spa exista o lampa cu ultraviolete care distruge toate tipurile de bacterii, virusi, paraziti si germeni patogeni din apa.

Pentru ca la Baby Spa, copilul tau conteaza!

Afla mai multe pe www.babyspa.ro.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod